tiistai 16. lokakuuta 2007

Tänään Bladessa, EI :|... :'(... :x?!?!?


Joo tänään se sai/saa sitten tapahtua :x, Blade hylätään :|, YHYYYyyy :'(... :p... :D! Joo kolme kattomatonta jakso on jo kovolla :/, tämän ollessa neljäs jo :ashamed:, tai olis ;), sarja on nyt HYLÄTTY :|, YHYYYYyyyy :'(... :p... :D! No mutta tämmöstä tänään :), viimeistä kertaa (niin selosteen pisto, ainakin mun puolesta) :'(, vaikka kukaan tota katokkaan |O... :p... :D!


1.Kausi 7/12.jakso: Uhraus. Äidin vakava sairaus painaa Kristan mieltä ja tekee hänet levottomaksi. Blade joutuu kohtaamaan vaikeat lapsuusmuistonsa. Chase osoittaa toipumisen merkkejä.


Joo eli tosiaan tollein vois aina mainita mikä kausi ja jakso on meneillään (niin mielummin tohon ku otsikkoon) :), uutuunena vielä monta jaksoa kyseisessä kaudessa on eli kautta merkillä tollein =), FUCK YE..., joopS :p... :D!


Blade is OUT -kuva!


We miss u already Blade =), NOT :|, YHYYYyyy :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D!

Tiistain typy!

Typyn kireä ilme taitaa johtua siitä, että hän teki vähän hölmösti kun öljysi itsensä ennen strippausta, koska nyt vaatteiden poisto ei näytä liukkauden takia onnistuvan :/. No onneksi apu on lähellä B)! Tosin voi olla etten malta pitää näppejäni erossa öljyisestä vartalosta ennen vaatteiden pois repimistä :ashamed:... :D! No onneksi repiminen hoituu hampaillakin B), FUCK YEAH :D!