perjantai 21. heinäkuuta 2023

Päivän toinen leffa

Kotona tuli katsottua illan toisena leffana Liam Neesonin tähdittämä jännityselokuva - Marlowe  - mikä osoittautui pienehköksi pettymykseksi. Mutta ainakin upea alkuvalikko kuva. 

Päivän jälkiruoka + Oppenheimer leffaeväät

Leffan jälkeen tuli käytyä keskustasta hakemassa jälkiruoat illaksi kotiin. Kampin ostoskeskuksessa oli pystyssä Round Cafén ylläpitämä koju missä myytiin kahvilan donitseja joten ostinpa sitten rasiallisen neljällä eri donitsilla. Söin kotona kaksi ja säästin toiset kaksi huomiselle.
Tässä vielä Oppenheimer leffaeväät - perus Suffeli Puffi ja Pätkis setti ja juomina myöskin perus leffajuomat eli Bon Aqua sitruunanmakuinen kivennäisvesi ja Dr. Pepper.

Päivän ruoka (by Hulk)

Tontsan tavoin täälläkin mennään jämäruoilla. Siinä muutama ribsi mitä en saanut eilen syödyksi.
Siinä puolestaan tacosipsi-salsa-guacamole-cheddar-mieto pepperonisuikale puuro minkä jouduin loput heittämään roskiin - ei jotenkin maittanut syödä sellaista sotkua. Ei oikein toiminut tämä ruokakokeilu vaikka koostuikin muuten herkullisista aineksista. 

Päivän "2/2" leffa + poster + trailer

Hulkin tavoin otin kuvan leffan alkuvalikosta, ihan tyylikäs (valikko) 😇 Mutta eiköhän mennä siihen posteriin...

Ihan tyylikäs se(kin), erittäin kovassa leffassa 😎 Tää on mun yhtiä lemppareita 😍

Nikita (1990)

7,9 - 4/5

Traileri ei taida olla kovin suosittu, kyseessä kun on niin vanha leffa - ja aika tuntematon sellainen... Mutta mulle tämä uppoaa ihan kybällä 😍😎

Vain vähän alle kaksi miljoonaa katsojaa... :x :x Pitäisi olla kaksi miljardia =) yeah..!! B) itQ :'( joopS :P EHEHHEHEEEeeeee :D Mutta joo, erittäin kova leffa - jonka jokaisen pitäisi nähdä (ainakin kerran, mielummin monta kertaa...)! :saint:

Päivän ruoka

Jämillä mennään, vieläkin..?! 😨😖😓😋😁 No, kerran on tämän tasoiset jämät - niin khyllä niillä kelpaa mennä... 😇 Tai ranskalaiset ei ole jämiä, vaikka... No tavallaan onkin, purilaisten lisukkeeksi kun ne ostettiin... Mikäs leffa mahtaa olla kyseessä (ihanQ sitä ei tosta näkisi 😂)..?


Noh, mennään siihen seuraavassa blogauksessa... :)

Päivän "1/2" leffa + poster + trailer

Hulkki tämän jo blogasikin, enpä nyt tiedä - mitä tähän lisäisi..?! 😵😓😋😁 Itsekin pamautan tasan neljä (4) tähteä, vaikka nukahdinkin pariin otteeseen 😕

Oppenheimer (2023)

🌟🌟🌟🌟

Cillian "J. Robert Oppenheimer" Murphy oli khyllä nappi valinta tähän leffaan 😍😎 Eiköhän mennä itse traileriin, joka on... noh, ihan vauhdikas khyllä 😇

Khyllä tämä oli kova leffa, ehdottomasti löytää tiensä mun kokoelmaan B) Ei kait sitten muuta, mikäs se päivän toinen leffa on..?

Päivän leffa + poster

Tänään tuli tosiaan käytyä katsomassa elokuva -Oppenheimer -MatoApina tiimin kanssa ja oli kyllä hyvä leffa. Piti hyvin otteessaan koko kolmetuntisen kestonsa ajan. Kyllä Nolan osaa kiehtovan filminteon. Kyllä nyt ehdottomasti tasan ⭐️⭐️⭐️⭐️ ansaitsee tämä leffa.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Riku Haikara ja jalokiven arvoitus

Eipä kamalasti houkuttele tämä elokuva..., mutta ei nyt kuitenkaan anneta -"ei kiitos" -labelia. Kaikkia animaatioleffoja ei vaan ole pakko nähtävä.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Barbie

Tämä kyllä kiinnostaa nähdä ja tämä taisi muitakin tiimiläisiä pikkasen kiinnostaa joten ehkä seuraava leffa mikä mennään katsomaan. Mutta se ei ole vielä täysin varmaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Oppenheimer 

Tämä tuli tänään käytyä katsomassa koko MatoApina tiimillä. Elokuvasta sitten lisää päivän leffa blogauksessa. 
 

Perjantain ensi-illat

Yksi ensi-iltaleffoista tulikin tänään jo käytyä katsomassa..., mutta mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Independence Day: Resurgence ja The Snowman tuttu Charlotte Gainsbourg täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Rat Race..., The Producers ja The Benchwarmers tuttu Jon Lovitz täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvista National Treasure ja The Hangover tuttu Justin Bartha täyttää tänään 45-vuotta. Elokuvista Yön ritari..., The Suicide Squad: The Suicide Mission ja The Boogeyman tuttu David Dastmalchian täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista Signs ja Scream 4 tuttu Rory Culkin täyttää tänään 34-vuotta. Elokuvista Year One..., Killer Joe ja The Dark Knight Rises tuttu Juno Temple täyttää tänään myös 34-vuotta. Sitten vielä elokuvista Halloween:H20..., The Faculty..., Pearl Harbor ja Lucy Number Slevin tuttu Josh Hartnett täyttää tänään 45-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.