sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

Riiviöleffan jälkeen nukkumaan

Gremlins on vielä hieman kesken, mutta tulin saomaan jo nyt hyvää yötä. Oheinen kuva ei muuten liity yhtään otsikkoon ja siitä ei ole muutenkaan mitään erityistä mainittavaa. Se vaan nyt kuvaa nukkumaanmenoa. Tai voishan siitä sen verran mainita, että toivottavasti ei sitten tule yöllä tuon herra Hakkaraisen tavoin käveltyä unissaan. Joops, mutta nyt leffa lopuun ja tältä päivältä se on hyvää yötä ja MO!

BloodyPsychon TOD LOiSTava kuva -Siis TOD!!


Siis tohon ei voi muuta sanoa, kuin "TOD LOiSTavaa". Oikein pitää hokea sitä "TOD" sanaa ennen kuin sanoo "LOiSTavaa", tyyliin TOD TOD TOD TOD LOiSTavaa. -Ja sitähän tuo kuvan jälki on -TOD LOiSTAvaa. Nyt sitä tuli hoettua jo liikaa, mutta pitäähän TOD LOiSTavaa kuvaa ylistää.
...

TOD LOiSTavaa <3

Kerran tosiaan pamahti arvonnassa voitto =)


Tais olla joskus viime vuoden alkupuolella ku tää sattu. Olin joskus Kinopalatsissa, Helsingin Kaisaniemessä osallistunut sellaseen Haribo karkkirasia-arvontaan ja sieltäkös sitten tuli yhtenä päivänä soitto, että olin voittanut arvonnassa kyseisen rasian. -Se kyllä sit piristi päivää ja rasia teki sit kauppansa yhen kaverin kotipippaloissa minne olin sit vienyt sen, kun sattumalta palkinnon noutopäivänä sattui ne bileet olemaan. Kyllä mulla muitakin onnekkaita arvontavoittoja on, esim. Ilta Sanomien Skorpoionikunigas Soundtrack levyn arvonta, missä piti vastata oikein pariin leffaan liittyvään kysymykseen. Ja siitäkin sitten pamahti tosiaan sit voitto. -Nytkin sitten pidän molemmat peukut pystyssä tälle Itis labyrinttikisa-arvonnalle.

Sunnuntain typy(t)!


Jahas, three somen aika on näköjään kyseessä/luvassa =), FUCK YEAH B)! Jaa-a, missäs järjestyksessä me noita *krömömöidään* =)... :p... :D, tai siis te mun jälkeen kun mä "hoidan" noi kaikki yhtäaikaisesti =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D! Ja mikäs parasta kuvassa :x, no siellä on peukku pystyssä =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!


Let the three same time *kröhömöinti* start
=), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeee :D!