lauantai 8. maaliskuuta 2008

Hyvänyön blogaus :)!


Kerran kun Black Sheep katottiin =), niin khyllähän nuQmaan pitää mennä sen viivoittamalla tiellä :saint:... :p... :D, joten...

Hyvänyön lampaita laskemassa -kuva!


...lampaita laskemaan mars MARS *SYDÄN*... :'(... :p... :D!

Päivän video


Tuli katsottua Black Sheep Tontsalla ja elokuvan loppukohtaus oli kyllä parasta antia. YouTubesta löytyi tämä LOiSTava kohtaus, olkaa hyvät...
...

Black Sheep Ending

Black Sheep Ending -kuva!

Blade:Trinity (2004)

(Blade: Trinity)

Toiminnallisten vampyyriseikkailujen trilogian päätösosassa Blade (Wesley Snipes) päätyy FBI:n etsityimpien rikollisten listalle. Hän joutuu yhdistämään voimansa Nightstalkers-vampyyrinmetsästäjäjoukon kanssa ja ryhtyy seuraamaan verijälkiä koko vampyyrirodun kantaisän syntysijoille Itä-Eurooppaan. Avainasemaan jäljityksessä kohoavat Bladen uudet kollegat Hannibal (Ryan Reynolds) ja kuvankaunis Abigail (Jessica Biel, mm. Silmänkääntäjä, Next). Elokuvan on kirjoittanut ja ohjannut sarjan aiempien osien käsikirjoittaja David S. Goyer. Pääosissa: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Dominic Purcell, Jessica Biel, Ryan Reynolds, Parker Posey, Mark Berry. Ohjaaja: David S. Goyer. Ohjelma sisältää voimakkaita ja järkyttäviä kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille. (108')

Päivän typy

Hmm. Näyttää kovin piirrostypyltä (tosi hyvin piiretyltä sellaiselta). Ainakin tausta on selvästi piiretty (siitä nyt huomaakin, että on -typystä ei kunnolla).-Mennään nyt kuitenkin sinne Bloggerin puolelle ihailemaan kokokuvaa, oli piiretty tai ei.

No piiretty tai ei panettaa silti ja *köhi* sojottaa viistosti kuin Pisan kalteva torni ja ruikkaa mällit kuin geysiri ikään. -Blogaus sisältää paljon viittauksia nähtävyyksiin -Pisan kalteva torni, gaysirit ja typy :D...:p.