sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Chris moka tosiaan :'(... :p... :D!


Joo tulipa sitten katottua monelta toi tulee ens viikolla ku se tuli tällä viikolla/tänään 14.30, niin pistin sit vahingossa ensi sunnuntain selosteen tän viikon sijaan :/... :'(, joopS :p... :D! Joo eli tämmöstä oliki sittenkin luvassa, mun suomentamana :o, koska telkussa ei ole jostain syystä selostetta :x, TSIIIiiish :|... :'(... :p... :D!

Chris moka -kuva!

Kaikki vihaavat Krisiä.
Julius työskentelee tavaratalossa pukeutuneena joulupukin asuun apunaan Chris joka pukeutuu tonttu (mikä lie :p... :D) asuun, mutta Julius saa potkut kun se järkyttää lapsia Chrisin päätyessä sairaalaan.


No toi kuulosti jo paremmalta, tai tutummalla tän päivän jaksoon nähden :saint:, joopS :p... :D! Joo Matskukin voi suomentaa ton :)... :'(, mutta ei tohon päälle vaan oma suomennus kommentilla tai erillisellä blogauksella ;), joopS :p... :D! Joo ihan hyvä ja hauska jakso tosiaan oli =)... :D, TOD suosittelen kattomaan tota ;), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ensi viikolla sitten toi kaikki vihaa munia tai jotain sellaista pervoa :x, joopS :p, EHEHEHEEEEeeee :D!


Everybody hate mistakes :|... :'(, joopS :p... :D

Se on taas heippa ja silleen


Juups. Tulin vain pikavisiitille tänään. Käväisin vain hakemassa pyykit kotoa (vanhasta) -vaikka olishan siel uudes kämpäs pyykkitupa, mutta joops. Nyt sit taas lähtö. Mutta huomennahan pääsen koulusta käsin toivonmukaan tietsikalle, joten huomen sit ehkä jotain juttuu. -Nyt se on MO!
...

Törkeesti vaan jätän teidät. -Ehhe-heeeeeeeeeeee :D!!!

Sunnuntain typy!


Jahas, mitäs typy suunnittelee viekas (:p... :D) katse silmillään :x?!?!? No ei se mitään suunnittele vaan *kröhömit* on vaan mielessä joten vaatteet saa kyytiä jolla pitäisi saada "sitä" :saint:... Mutta jos se ei sillä tavalla saa haluamaansa, niin sitten ei taida olla vastapuolella kaikki kotona :|, joopS :p, EHHEHEEEEEeeee :D! Mut saa khyllä jo mukaan ihan vaan kysymällä ;), mutta käyhän se noinkin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!


U just gotta ask ;)... :p... :D!