lauantai 9. toukokuuta 2015

Suomi vs Slovakia 3-0

Suomi nujersi Slovakian lukemin 3-0 -ou F*CK YEAH 8)...saint:...=)...:)...!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 -Niin sitä pitä -jatkakaa vain samaan malliin.

Eiliset ensi-illat Nro 3

Winx Club - Syvyyksien salaisuus

Tää puolestaan ei voisi kiinnostaa juuri tippaakaan -joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja tässä olikin kaikki eiliset ensi-illat.

Eiliset ensi-illat Nro 2

The Voices

Kyllähän tämäkin kiinnostaisi..., mutta kuten sanottu -yksi lippu enää käytettävissä ja se on säästettävä. -Voipi olla että tämän kyllä jätän suoraan DVD:lle -tästä nyt maksaa lipun hintaa käteisellä. -Ei niin must see kuiteskaan.

Eiliset ensi-illat Nro 1

Water Diviner

Tätä voisi muuten kyllä harkita..., mutta nyt on enää yksi Hullut Päivä sarjalippu jäljellä ja se on kyllä säästettävä 15. päivä tulevaan Mad Max-leffaan. -Eli joko maksan lipun hinnan käteisellä nähdäkseni tämän tai jätän sen suoraan DVD:lle nähtäväksi. -Pitää miettiä.

Suomi vs Slovakia

No niin -nyt kun on saatu virheet oijottua niin nyt on aika blogaista se oikea kuulutus Suomi vs Slovakia ottelulle. -Veikkaukseni ei muutu edellisestä.

Korjasinpas

Jees -korjasinpa sitten tekemäni virheen ja laitoin edellisen ottelun tiedot oikein. -Säästin kuitenkin muokkaamani ottelutulos-kuvan Suomi vs Slovakia 4-0 siltä varalta että tämän iltainen ottelu päättyisi juuri niihin lukemiin. -Ei ole sitten iso juttu muokata uusia lukemia jos peli päättyykin toisin.

Oops, mikä moka

Nyt vasta huomasin tehneeni käsittämättömän pahan virheen. -Katsoin Telkku.comista mikä on tämän iltainen MM-jääkiekko-ottelu ja ihmettelin miksi Suomi on taas vastakkain Slovekian kanssa. -Sitten tarkistin tarkemmin edellisen ottelun ja se olikin Sloveniaa vastaan. -Osaan kyllä lukea..., mutta nyt silmäni teki tepposet minulle. -Johtuukohan siitä että molemmat maat ovat "Slo" -alkuisia ja -"ia" päätteisiä...? -Jaa-a -no mutta tänään kuitenkin Suomi saa vastaansa Slovakian -ja veikkaukseni pelin päättymisen suhteen on ainakin sama kuin tuossa virheellisessä ottelublogauksessa. -Ehkä sitten tänään blogaan Slovakian Sloveniana.