perjantai 13. syyskuuta 2013

ENSI-ILLAT HUOMISEKSI

Huoh-hooh -nyt tuli blogattua sen verran paljon että voimat meni blogata enää perjantain ensi-iltoja. -Joten huomiseksi vaan. -Jap-jap.

Päivän video

Grudge Match

Sylvester Stallone ja Robert De Niro palaavat nyrkkeilykehään miekkosten yhteisessä nyrkkeilyleffassa -Grudge Match -Viimeinen taisto. -Kyllähän se trailerin perusteella ihan hauskalta vaikutti. -Mitä ite tuumaatte -katsokaa traileri ite alla olevasta videosta. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

VÄLIVIIVA

Koska seuraavaksi blogattava päivän video ei enää liity perjantain 13. päivään -erottelen sen noista -Friday the 13th -blogauksista tälläisellä väliviiva blogauksella.

Friday the 13th typy

Eipä ole tukalassa paikassa -ei. -Vielä ainakaan. -Hoidetaan äkkiä ne lemmiskelyhommat rantavedessä ennen kuin Jason nousee syvemmältä vedestä kimppuumme.

Friday the 13th typymuistutus (itselleni)

Hui -toivottavasti päivän typyllä ei ole yhtä tukalat paikat kuin tämän kuvan piirrostypyllä. -Toivottavasti se on myös yhtä kuuma kuin tämä kuvan typy. -Sehän on minun (Hulk) tehtävä ottaa selvää. -Tää oheinen kuva menis btw myös makeesta kuvasta..., mutta sille oli jo löytynyt toinen kuva ja eipä olisi kertynyt blogauksia jos olisi yhdistänyt päivän makeen kuvan ja typymuistutuksen.

Friday the 13th (päivän) kuva

Friday the 13th (päivän) kuvana toimii tollanen hauska meme-kuva missä Rebecca Black laulaa surkeaa biisiään -Friday -ja alla Jason toteaa -"I know, bitch". -Ihan hauska.

Friday the 13th makee kuva

Friday the 13th makeena kuvana toimii tollanen aika hemmetin siistin näköinen DVD-julkaisu Perjantain 13. päivä leffasarjasta. -Ton ostaisin ilomielin jos tulisi levitykseen täällä Suomessa. -Sitten yksittäiset omistamani pe 13. päivä leffat vain oudosti tuhoutuisivat.

Friday the 13th liikkuva kuva

Friday the 13th liikkuvana kuvana toimii tollanen discopallon alla tanssahteleva Jason Vorhees jonka alla lukee -"Do the Jason". -Aika yksinkertainen tanssiliike Jasonilla.

Happy Friday the 13th

Tänään on perjantain 13. päivä -joten luvassa olisi siihen liittyviä blogauksia seuraavin otsikoin...
...
  • Friday the 13th liikkuva kuva
  • Friday the 13th makee kuva
  • Friday the 13th (päivän) kuva
  • Friday the 13th typymuistutus (itselleni)
  • Friday the 13th typy