tiistai 3. heinäkuuta 2007

Jeps jeps. Öitä sit vaan :)

Normaalisti kun olen katsonut leffaa, olen joko leffan jälkeen tai kesken leffaa tullut toivottamaan hyvät yöt, mutta nyt venähdyksen takia toivotan ennen leffan aloittamista, joten ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

"Geishan mustelmat" pilanimi jo keksitty??

Löysin ihan vain sattumalta Googlesta "leffa" hakusanalla tämän kuvan. Parempi versio minun painttailemastani kuvasta pilanimeen "Geishan mustelmat". Jollakin muullakin on nähtäväst välähtänyt tuo vitsi.

Tiistain typy!


Jahas, siinäpä se taas on =), Twix suklaapatukkaako se vai mainostaa :x, no ei khyllä ole hajukaan :ashamed:... :'(... :p, mutta kävimpä kipasemassa hakemaan kaapit täyteen Twixiä varmuuden vuoks jos toi vaikka sitä mainostais ja tulis eniten ostajan luokse tjs =)... :p, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEeeeeee :D! Joo ja khyllähän kelpaisi omaa patukkaa tunkea ton sisään B)... :p... :D, varsinkin kahta B), jos vain olisi "mahdollista" :|... :'( (olisihan niitä leikkauksia tietenkin B)... :p... B), mutta taidan pysyä ihan yhessä kuitenkin :saint:... :'(... :p), EHEHEHEHEEEeeeeeee :D!


Voisikin syödä yhden patukan B), jonka jälkeen jatkaa "hommia" =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEeeeeee :D!

Hiemanko ärsyttää

Kaupungilla tuli sitten kotimatkaalla käveltyä keskustasta Sörnäisiin sitä Merihaan viertä kulkevaa tietä, mistä näkee ne isot tehtaat taustalla. Vanha hiilivoimala ja vähän uudempaa rakennusta oleva toinen tehdas. Joo, no sitä hiilivoimalaa sitten silmäilin hieman tarkemmin ja huomasin, että siitä oli romahtanut yksi sivu aivan totaalisesti maan tasalle. Olin kyllä lukenut jostain, että se purettaisiin, mutta aika yllätyksenä se tuli, että siinä oli sellanen romahtanut kohta.

-Ja nyt päästään siihen ärsyttävään kohtaan. No elikkä. Minulla sattui olemaan kamera juuri sopivasti mukana ja olin heti innoissani ottamassa kuvaa siitä romahduskohdasta, mutta kun zoomailin kameraa tarkemmaksi saattanan kameran akku meni loppumaan ja en saanut otettua kuvaa. No tuskin se sieltä huomenna -tai koko loppu viikolta vielä minnekkään katoaa, joten pitää joku toinen päivä mennä räpsimään kuvia täysillä paristoilla. Kyllä nyt olisin hyvän kuvan saanut blogiin pistettäväksi.

Joo. Korkeasaarireissu peruuntui äkisti ja olin jo kerennyt keskustaan -vielpä uudemman kerran, kävin kotona välissä. Meinasi tulla turha reissu kunnes sitten soitin mutsille, joka sattumalta oli isän kanssa matkalla stadiin. Jäin sitten kaupunkiin pyörimään ja odottelemaan. Vanhempien saapuessa kierreltiin eka parissa kaupassa ja mentiin sit syömään ravintolaan, josta sitten myöhemin mahdollisesti tulossa ehkä kuvat annoksista mitä söimme.
...

Kuvalla ei ole muuten mitään tekemistä tekstin sisällön kannsa, mutta se viittaa puhumiseen/kertomiseen, ja minähän juuri kerroin päivän tapahtumista.