lauantai 29. heinäkuuta 2023

Extra EXTRA ruoka ja juoma

Kotimatka meneekin sitten junalla sillä vanhemmat jatkoivat Mikkeliin jätettyään minut eka Lahden juna-asemalle. Sieltä ostin sitten matkaeväiksi paikalliselta R-Kioskilta tollasen El Texico Burriton ja juomaksi Monster Ultra energiajuoman.
Ja totta kai juomasta oli otettava tollanen hörppykuva. 
Samalla otin Burritosta syömuskuvan..., mutta miksi noin tympeällä ilmeellä🤔. No huomasin liian myöhään että burrito oli vegaaninen - lihapitoista kun olisin kaivannut. Mutta kyllä sen nyt söi. Jatkossa kyllä tarkempi. 

Päivän jälkiruoka (by Hulk) + extra juoma

Jälkiruoaksi oli tarjolla täytekakkua - keksiä (pilkottaa sieltä kakun alta) -ja pullaa.
Kahvi toimii päivän extra juomana.
Toisen kakkulautasellisen kanssa otin myös tollasia minipatukoita mm. Snickers..., Milky Way..., Bounty..., Suku Laku ja Mars. Kelpo tarjoilut oli.

Päivän jälkiruoka

Siinäpä seisoo jälkiruoka, ohjelma on edelleen sama. Ihan hyvää oli, vaikka..?! 😵 No pätkis on vähän pahaa, miksi sitten ostin sitä..?! No vaihtelun vuoksi tietenkin, hyvä maistuu hyvemmälle - kun syö pahaa välillä. Eli löytyi; Cloetta Malaco Lätkäliiga (140g) ja Fazer Pätkis Bites (140g).


Paha maku vieläkin noista pätkiksistä... =/ itQ :'( Noooh, khyllä ne nyt meni - mutta ens kerralla jotain laatua :) Fazer kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta, niin... kenes tämä oli? Ohoh, Fazer tekee tämmöstä sontaa :x :x No huh-huh?! No khyllä tälle(kin) varmaa ottajia löytyy, mutta... me don't like, ME DON'T LIKE AT ALL!? Ainiin, eikös Hulkki näitä vedä? =O Noh, kaikilla on makunsa - khyllä mä ymmärrän, khyllä suklaa ja minttutryffeli nyt ihan hyvin keskenään sopii :) Mutta, kaikille ei uppoa - kuten mulle...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Eli, mä vedin... noh, en paljasta vieläkään 😇😓😋😁 Se paljastuu seuraavassa kuvassa...

No kebabin vedin 😍😋 Olipa jännittävää..!? 😨😖😓😋😂


Ihan hyvät keput oli :) :P TOD..!! =) Ohjelma ei ollut niin hyvä, tai... noh... ihan katottava, mutta olen nämä (neljä jaksoa sisältyy) jo kertaalleen katsonut... No khyllä tämä menetteli, onhan se ruoka tärkeämpi. Tietenkin, jos/kun on näin hyvä ruoka - niin pitäisi ohjelmankin olla. Noh, seuran takia voi uhrautua... :)

Ruoka ostosten esittely

Jahas, aikamoinen ateria(t) - ainakin yhdelle?! 😵 No Hulk nyt söisi nämä pelkäksi alkupalaksi 😎😋😁 Mutta, mulle tämä olisi khyllä ihan liikaa... Niin, nimenomaan "olisi" - toinen oli vaan mulle, toinen taas seuralle 😊


Kumpi oli mulle, niin..?! No se selviää seuraavassa blogauksessa, jätetään pieni jännitys :saint: :P :D

Päivän ruoka + juoma

Kuten edellisessä blogauksessa mainitsin olleeni tienpäällä vanhempien kanssa niin nyt ollaan määränpääkohteessamme missä oli syntymäpäiviäkutsut. Siellä oli sitten tarjolla lihakeittoa ja sämpylöitä.
Oli myös tarjolla kasviskeittoa mitä tuli myös maistettua..., mutta unohdin ottaa kuvan kaurasellisestani joten otin sitten myöhemmin kuvan itse kattilasta.
Ruokajuomaksi otin lasillisen kotikaljaa. Blogaan sen nyt tähän samaan blogaukseen.

Mikä elokuva? (edit. ja päivän leffa + poster)

No nyt on khyllä naurettavan helppo 😵😓😋😁 Tulikin mieleen, että mitä jos ottaisi monta kuvaa 😇😱 Niin tietenkin vaikeammasta helpompaan, vaikka kolme (3) kuvaa; 5 pts., 3 pts. ja 1 pts. Ei tässä nyt tietenkään mistään pisteistä kilpailla, kun ei edes saman verran kuvia varmaan laiteta - mutta hetkellisen ilon saa, jos/kun keksii jo viiden (5) pisteen vihjeestä 😎 Mutta ihan miten on intoa, mutta tämmöiset kuvat on ihan liian naurettavan helppoja - kuten mun edellinen...

Edit. Hulk sanoi; "Speed Kuoleman kyydissä 😎", ja se oli yllätys yllätys oikein 😊

Speed (1994)

7,1 - 3½/5

Ihan hyvä elokuva, mutta... 😵 No vähän oli pettymys, muistin että tämä olisi ollut parempi 😕 No ei 3½ pistettä huono ole, mutta khyllä mä neljää (4) tähteä olisin odottanut 😍😎 Jotenkin oli vähän liikaa typeriä kohtauksia, laadukkaissa elokuvissa ei pahemmin semmoisia ole. Ei ettei tämä laadukas olisi, paljon parempi kun nykyajan shitti elokuvat 😡 Mutta, no parempaa vähän odotin...


Voisin khyllä jo vastauksen pamauttaa ilmoille :x Mutta, jos Hulk haluaa ottaa kunnian - niin siitä vaan :)

Päivän "Googlekuva" ruoka

Vanhempien kanssa tienpäällä ja pysähdyttiin Tuuliruusu nimisellä bensa-asemalla kahvilla.
Tuli syötyä siellä myös kinkkupatonki mistä unohdin kokonaan ottaa kuvan joten saadaan tyytyä Google-kuvaan. Just ton näköinen se mun patonkikin oli - kinkkua-juustoa -ja salaattia pursui sivuista. Myös ylempi kuva bensa-asemasta on Google-kuva. Olipa sekin hyödyllinen tieto.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Nuija ja tosinuija..., Ed Wood..., Kill the Irishman ja Bad Santa 2 tuttu Mike Starr täyttää tänään 73-vuotta. Sarjasta Baywatch ja elokuvista Christine..., Dragbet ja Death Train tuttu Alexandra Paul täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Poliisiopisto leffoista tuttu Leslie Easterbrook täyttää tänään 74-vuotta. Elokuvista The Last Stand..., Identity Thief ja Tusk tuttu Genesis Rodriguez täyttää tänään 36-vuotta. Sitten vielä elokuvista Blade..., World Trade Center ja Immortals tuttu Stephen Dorff täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.