maanantai 30. marraskuuta 2009

Päivän puujalka

Tää tuli tuossa jokunen päivä sitten mieleen..., mutta pääsi unohtumaan -ja nyt taas palautui mieleeni. -Ei mikään kummoinen..., mutta tässä tää nyt olis olis...
...

Amerikkalaissyntyinen..., Suomessa asuva Charlie esittäytyy:
-"Hei, olen Charlie Parker -kaverit sanoo mua CP:ksi.."

Tollanen tänään. -Joops.

Päivän ällöttävä kuva

Joops. -Hulkin blogissani sitten lisää tuosta leffasta..., mutta tänne päivän ällöttävä kuva liittyen leffaan. -Kuvasta sen jo näkee -tollanen v|tun ruma kierrätysmerkki DVD kotelon kannessa. -Mulla on pari muutakin leffaa missä on toi rumilus logo..., mutta tämä on erikois ällöttävä. -Jaa..., miksi...?? --No senkin asian voi nähdä kuvasta -logon takaa paistaa hieman tekstiä ja kuvia.

-Ja tollanen sieltä paljastui -kohtauslista kuvien kera. -Onneksi sattui löytymään läpinäkyvä kotelo -jonka alkuperäisen omistajan (Last Action Hero) kansipaperin toinen puoli oli valkoinen taustaltaan..., joten vaihtoa vain kehiin. -Sinne uhrautui Last Action Hero paskoihin kuoriin -jotta Mrs. Doubtfire sai hienot kuoret :D...;)...:)...:p...

The Simpsons

Mitä -ei Frendejä tänään...??? -No mutta..., mitäs illan Simpsoneissa sitten tänään luvassa...?
...
Homer, olutparoni. Amerikkalainen piirrossarja. Vehreää Irlantia muistetaan Springfieldissä omalla kostealla tavallaan, mutta siitä on tultava loppu.
...
Innolla odotan -vaikka olisin kyllä Frendejä halunnut eka.

Vielä pientä valitusta eilisestä Esan häviöstä

No sitä vaan vielä..., että sinne meni neljä euroa kankkulan kaivoon -elikkä euro per textviesti -Esa A.+... -Lähetin tosiaan neljä Esa A. + -tekstaria..., mutta sinne meni hukkaan nekin viestit -ja se tuntuu puhelinlaskussa kuin potku nivusissa. -Jos Esa olis voittanu koko BB-BULLSHITIN niin sitten se olisi ollut sen arvoinen -olisin kuitenkin vaikuttanut miehen voittoon. -Nyt sitten ei riittänyt mun plussalähettelyt Esan voittoon -ja nyt ketuttaa niin maan perkeleesti. -No mutta -se siitä BB pölinästä -nyt se on sitten ohi ja siitä ei tarvitse enää mainita blogissa.