torstai 12. kesäkuuta 2008

"Vanha blogi kusee WAHT" :x... :p... :D!


No kaikki omalla tavallaan :saint:, mutta ite en khyllä hipasekkaan tonne vanhaan blogiin :(, paitsi tästä mainitsen jotain sinne :p... Joo ja kusemiseen, uudet hymiöt tosiaan kusee Bloggerissa :|... |O (uusille hymiöille oli noi :p...), joten niitä ei voi siirtää sinne :/... No siinä olis khyllä syy blogata vanhaan(kin), niin mun(kin) :p, mutta enpä jaksa kun ne aika varmasti tuhoutuu kohta :'(... :|... |O, joten..., joopS :p! No mutta...


"Vanha blogi kusee WAHT" :saint: -kuva!



...täällä (Tiltin uudessa blogissa) näkyillään :saint:, vaan :/... :'(, niin paitsi Bloggeri tietenkin :p, joopS, EHEHHEEeeeeee :D!

Hyvänyön blogaus

Tässä vielä tämä hyvänyön blogaus, joka tosin tulee vain minun (Hulk) osaltani. Muut tiimin jäsenethän voivat vielä kaikessa rauhassa jatkaa riehumista blogissa. -Se on mun osalta hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva

Ehheheeeeeee :D. -Tollanen hattu mulle meitsillä kun on tapana nukkua busseissa ja junissa. -Joops, mutta nukkuvasta naisesta tulikin mieleen, että voisikin tästä itsekkin painua nukkumaan huomenna kun pitää jaksaa heätä ajoissa töihin. -Tosi ajoissa, sillä pitää ehtiä klo 09:00 Masalaan sinne työpaikalle. -Eli nyt todellakin olisi tarvetta tollaselle hatulle jotta nukkuminen junassa olisi helpompaa.

Torstain "Jalkapallon EM 2008 typyäänestys" typyt!

Noniin, tänään pelataan ottelu Kroatia-Saksa =)!

Jaa-a :P, tasainen kamppailu varmaan luvassa :saint:. Itse kallistun aavistuksen verran Kroatian suuntaan =), vaikka Saksa antaakin erittäin hyvän vastuksen :). Siksi "kallistunkin" Saksan suuntaan heti Kroatian kanssa "kallistelun" perään :whistle:... :D! Tai ehkä jopa samaan aikaan B)... :D!

Kuinkas korjataan virhe?

Nyt sattui vahinko, että tallentui kaksi kertaa sama blogaus. -Mitenkäs virheen saa korjattua. -Enpä osannut poistaa toista niistä.

Päivän miniklip

Antaa kuvan puhua puolestaan, vai pitääkö toistaa mitä kapteeni Kirk huutaa tuossa? -No tekstin saamiseksi mikä ettei...
...

"I Sucked His Cock!".

The Incredible Hulk huomenna ensi-iltaan

Huomenna tulee ensi-iltaan The Incredible Hulk elokuva enkä ole huomenna kotosalla kun olen jälleen sielä Masalassa. -Eli pystytteekös mitenkään blogaamaan perjantain ensi-illat, ainakin ton Hulkin :)?

City Walkille satoi tai paistoi

Brothers Matti ja Teppo sen sanoi: -"satoi tai paistoi". -Ja niin sanon myös minä (Hulk) mennessäni ulos City Walkille, mikä jo eilen piti tehdä, mutta meni pieleen kun oli kaikkea muuta säätöä. -Mutta nyt ei ole mitään säätöjä mihinkään suuntaan, joten kaupunki kutsukoot kävelylle B).

Duudsoneissa taas

Nelosella nähdään uusi kansainvälinen tuotantokausi Duudsonien tempauksista. Sarjassa Duudsonit palaavat pitkään ulkomailla kierrettyään takaisin Suomeen ja joutuvat etsimään itselleen uuden maatilan vanhan tuhoutuneen tilalle. Kun uusi koti löytyy, sarjassa seurataan Duudsonien elämää, johon kuuluu mm. vaarallisia stuntteja, maalaistötiä, talojen räjäyttelyä, panssarivaunuajelua ja 300-kiloisen lemmikkisika Britneyn hoitoa. Kotimainen viihdeohjelma.

Päivän makee kuva

New York Rangersin logohan se siinä. Ehdottomasti makeisiin kuviin. -Joops.