sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Sending Good Vibes Your Way!

Meitsi ei nyt lähettele hyviä viboja, mutta hyvänyöntoivotuksia kyllä lähettelen. -Se on näet aika taas vetäytyä koneen äärestä pedin puolelle. -Tämä oli minun osaltani eräänlainen hyvänyön blogaus. -Varsinaisen "hyvänyön blogauksen" sillä otsikolla saa taas joku muu kunnian pistää. -Joops. Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO! -Osaltani.

Viikon 17 typyäänestys on päättynyt!

JepS :p, jepS :saint:, taas hurahti yksi viikon poikanen (:p... :D) tässä :), mun (Tontsan) sen/tän viedessä B), kuten alhaalta näkee :)...


1. sija: 25 äänellä keskiviikon typy by Tontsa.

2. sija: 21 äänellä tiistain typy by Matsku.

3. sija: 20 äänellä perjantain typy by Matsku.

4. sija: 14 äänellä maanantain typy by Tontsa.

5. sija: 9 äänellä sunnuntain typy by Hulk.

6. sija: 7 äänellä lauantain typy by Tontsa.

7. sija: 2 äänellä torstain typy by Hulk.


Blogaajien kesken äänten (98) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Tontsa kolmen typyn 46 äänellä (n. 46,9%)
2. Matsku kahden typyn 41 äänellä (n. 41,8%)
3. Hulk kahden typyn 11 äänellä (n. 11,2%)

Eli Tontsalle voitto tässäkin. Joo nyt sitten vaan...

Viikko 17 typyäänestys tulos -kuva!

Edit. Äänestys kusee jostain syystä (monta kertaa oon yrittäny uudestaan) :x, TSII-SUS :|?!?!? No odottelemaan vaan että se toimii :)... :/... :'(, joopS :p... :D!


...sitä uutta äänestystä pistämään käyntiin ja äänestelemään :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Sunnuntain typy!

Kuvan oikeassa laidassa lienee jotain mielenkiintoista =), kun typy sinne noin keskittyneen näköisesti tiirailee :P...?

No eipä siellä mitään ikkunaa kummenmpaa ollut :'(... :D, mutta alalaidasta löytyi kaksi erittäin kiinnostavaa kohdetta =)... :D! Sen verran kiinnostavaa, että typy näkee ikkunasta seuraavaksi aviomiehensä sijaan mut B)... :D!

Päivän video

Pitikin tarkistaa sähköposti -viivästytti leffan aloittamista nääs. -Proidi oli näet lähettänyt hauskan videon. -Olkaa hyvät, tässä...
...

Roots of Breakdance (Run DMC -It's Like That)

Vähän muunneltu uusi banneriko/kö?

Ainoa muutos minkä tein oli tuo "MA" pätkä. Otin kirjaimet elokuvan Matrix logosta, niin että kaikki kirjaimet on poimittu jostain elokuvasta. -Nyt vain päättämään kumpi on parempi versio, MA -MAD, vai MA -Matrix banneri.

Heti tuli kehuja :saint:..B)...=)..

Taisi uusi banneri onnistua, kun heti tuli kehuja :saint:...B)...=).. -Kiitos, kiitos. Vielä tosin blogaan erikseen ennen leffan aloittamista hieman muunnellun version samaisesta bannerista. Sitten tiimi ja tietysti myös muutkin saavat arpoa, että kumpi pistetään.

Uusi -hieman piristävämpi banneriko/kö?

Porukka halusi paremman näköistä banneria, kun ei tämän hetkinen "viittomakielimerkki" banneri kelpaa. -No miten olis tollanen banneri. -Kirjaimet on poimittu mm. seuraavista logoista...

MA = MAD
TO = Transformers
AP = Jurassic Park
I = I, Robot
NA = Indiana Jones


Ainakin pitäisi olla makee, -Ainakin mielestäni on.

Suomen HH, elikkä tarkemmin sanoen -*HuoH*... |O

Edes Amerikan HH:ta ei jaksa seurata, niin sitten tulee joku Suomen oma HH, josta otsikossa väänsin nokkelasti HH, eli *HuoH* |O, mikä on varaan TODellakin melko monen muunkin reaktio kuin vain minun. -Ainakin uskon niin.
...

Illan HH:ssa tänään...
...

(Glamouria punaisella matolla)

Miss J. Alexander kävelyttää tyttöjä punaisella matolla ja antaa heille tiukkaa kritiikkiä. Näyttelijä Jaana Saarinen opettaa tytöille tunteiden ilmaisua, mutta kuinka käy kuvauksissa, löytääkö seksikäs Marje herkkyyden itsestään? Vieraileva tuomari on Amerikan Huippumallin vakiokasvo, kansainvälinen catwalk-guru Miss J. Alexander. Kotimainen realityohjelma. (47')

Päivän kuva

Jaa-a. -Miksikähän possu kiljaisee kauhuissaan "Jesus Fucking Christ" ? -No, Bloggeriin ottamaan selvää.

No eiköhän anneta kuvan puhua puolestaan. Aika niinku selvä asia varmaan kaikille -vai onko?

Simpsoneissa tänään + päivän makee kuva

Simpsoneilta on tänään tulossa taas kauhuspeciali ja aika makee kuva oli Telkku.comin Simpson esittelyissä, joten heti päivän makeeksi kuvaksi. -Samalla tähän alas päivän Simpsonit jakson sepitykset...
...

(Simpsons)

Kauhujentalo XVIII. Bart pelastaa Alienin E.T. Go home -episodissa, mutta avaruusolio paljastuukin pedoksi. Bart myös pelottelee naapureitaan Halloween-juhlan aikaan. Näemme niin ikään Mr. & Mrs. Simpsons -episodin tässä perinteisessä ja jokavuotisessa kauhujaksossa. Amerikkalainen piirrossarja.

Leffatarjonta tänään

(Out of Africa)

Useita elokuva-alan palkintoja teoksestaan voittanut Sydney Pollack ohjasi hienon kuvauksen 1900-luvun alun Afrikasta, jolle tanskalaiskirjailija menettää sekä sielunsa että sydämensä. Out of Africa oli yksi 1980-luvun arvostetuimmista elokuvista ja säväyttää kauniilla kerronnallaan yhä edelleen. Ohjaaja: Sydney Pollack, USA 1985 (155'). Pääosissa: Meryl Streep, Robert Redford, Michael Kitchen.
...

(Indiana Jones and the Temple of Doom)

Legedaarisen seikkailuelokuvien trilogian toinen osa palkittiin Oscarilla upeista erikoistehosteistaan. Tällä kertaa huimapäinen tutkimusretki kuljettaa Indiana Jonesin (Harrison Ford) Aasiaan. Sarjan kolmas elokuva esitetään sunnuntaina 11.5. Pääosissa: Harrison Ford, Kate Capshaw, Ke Huy Quan, Amrish Puri, Dan Aykroyd. Ohjaaja: Steven Spielberg. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (113') Uusinta.