maanantai 16. heinäkuuta 2007

Nukkumaan sit vaan


Joo-o. Sitä vois taas vetäytyä untenmaille. -Huomenna kattoo sit jos lähetään kaveriporukalla Korkeasaareen, ku sillon kerran siit ei tullu mitään. Huomiseks lupailtiin ainakin hellelukemia -tais jotain 24 + astetta luvata. Eli aika lämmintä luvassa. -Joop, mutta huomen sit taas lisää. Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

VIHDOINKIN valmis -Kesti :x...:/

Tosiaan värittämisessä oli aika homma, ku olin menny tallentamaan vielä värittämättömän kuvan JPG:llä ja sitten ne söhryt tosiaan sit hankaloitti sitä värittämistä. -Mutta kovan ähellyksen jälkeen se sitten valmistui ja siinä se nyt sitten on. Kuvan nimi olkoot "Kid has got a gun". -Jeps jeps.
...

Kovan ähellyksen takana. -KOVAN B).

Vie aikansa


Mokoman kuvan kanssa menee nyt vielä hetkisen ku piti tallentaa varmuuden vuoksi keskeneräinen kuva iltakävelyn ajaksi, jos olisi sattunut niin, että tietsikka olisi kaatunut poissa ollessani ja vaivalla piirtämäni kuva olisi pyyhkiytynyt. -Ja koska tallensin JPG:lle, kuvaan tuli sellasia söhryjä, jotka hankaloittavat kuvan värittämistä. Ei pysty sillä määlitötsällä värittämään koko kuvaa kerralla vaan pitää suurennella ja pensselillä maalailla pikku alueita. -Mutta kyllä se kohta on valmis. Vie nyt vielä aikansa.

Jotenkin on nyt huomioitava, mutta miten?


Mitäs tohon kuvan sinisellä viivattuun kohtaan kommentoimaan? -Jotenkin toi on nyt huomioitava, mutta nyt ei kyllä saa päähän, miten lähtis asiaa käsittelemään. -Vai antaako asian vaan olla? -No katotaan mitä muut MatoApinat saa tuosta sanottavaa (toi sinisellä viivattu kohta).

Päivän typy

Typy selvästi vihjaa, mitä haluaa minun tekevän. -"This ball is my tight ass and I want you to do like this". -No eiku tuumasta toimeen.

Vai että minun vuoroni sittenkin


Eli järjestys on tämänlainen. Nyt on siis nähtävästi minun vuoroni, huomenna Tontsaleon (:D), ja ylihuomenna sit M:n vuoro. No nyt on sit järjestys selvä ja yritetään olla sekoilematta sen kanssa. -Tai no viime sekaannus johtui itse asiassa minusta kun en sillon vuorollani pannut, mutta nyt olen taas perillä vuoroistani ja pidän huolta, että uusia sekaannuksia ei satu.

Eikös se ole Tontsan (Leonardo) vuoro pistää typy?


Varmistän nyt vielä typyjen panojärjestyksen (:D), elikkä eikö se ole tänään siis Tontsaleon vuoro pistää päivän typy. Sit huomenna on meitsin vuoro, sit siitä eteen päin on taas vuorot selvät -Matsku, Tontsa, minä jne..

Tälläsen kuvan sain tehtyä


Enpä nyt saanut muokattua >>tästä<< kuvasta sellasta, millasena olin nähnyt sen mielessäni, joten luovuin ajatuksesta muokata sitä, mutta sain sit aikaseksi tollasen kuvan. Hullu tappaja kahdella kultaisella Desert Eaglela. -Kuvan nimi voisikin olla -"Crazyass killer with two golden Desert Eagle".