perjantai 16. marraskuuta 2007

Iltapalan kautta sänkyyn


Huomenna on sitten se palkallinen työpäivä B), joten nyt ei sit muuta kuin tekemään pieni iltapala, jonka jälkeen vaan nukkumaan. -Tämä jääkin viimeisekseni tältä päivältä. -Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

Iltapalan kautta sänkyyn -kuva

Perjantain typy!


Jahas :p, sohvallahan typy on :saint:, TOD kiimaisena odottaen KUNNON toimintaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ainoa vaan että kestääkö *köhi* sohvalle asti kun noin herkulliselta (:p... :D) näyttää =)... :p... :D?!?!? Noh, kai se pitää sitten sokkona mennä :saint:... :ashamed:... :'(, kuhan ei törmää mihinkään pistorasioihin matkalla :|... :'(, paitsi erääseen "pistorasiaan" (;)... :p... :D) vois khyllä törmätä B), joopS :p, EHEHHEEeeeeee :D!


Typy here I come B), kahdella tapaa ;)... :saint:... :p... :D, jos vaan sokkona löydän perille :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Hauska leffa tänään telkusta

(Caddyshack)

Hulvaton Chevy Chase -komedia hienostelevasta golf-klubista, jonka kaikki jäsenet ovat upporikkaita ja toinen toistaan kummallisempia - ja kaikki mailapojat rutiköyhiä mutta sitäkin kunnianhimoisempia. Ohjaaja: Harold Ramis, USA 1980.( 94'). Pääosissa: Chevy Chase, Rodney Dangerfield, Ted Knight, Michael O'Keefe, Bill Murray,Cindy Morgan, Sarah Holcomb, Albert Salmi. -Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Vois olla jopa ihan hauska. Enpä ole leffaa nähnyt, joten voisi jopa harkita katsoa. Ellei sit saada ronklattua DVD soitinta kuntoon ja katsota joku tuhansista uutuusleffoistani. -Eiku, onhan kämppikselläkin oma DVD soitin. Lainataan sitä. Se sentään toimii.

Perjantain ensi-illat Nro 4

No nyt tuli sentään hitusen -ettei jopa tosi kiinnostava leffa, nimittäin Adam Sandlerin uutuuskomedia -I Now Pronounce You Chuck & Larry -Voitte suudella sulhasta. Trailerin perusteella vaikutti tosi hauskalta. Lisäksi kiinnostusta kohottaa Ghostbusters leffoista tuttu koomikko Dan Aykroyd -hän kun on niin hyvä näyttelijä. -Eipä sittenkään ollut aivan pettymys päivä ensi-iltojen osalta.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Joo. Nyt on kyllä todettava, että järkyttävän huonot ensi-iltaleffat kyllä nyt tänään. -Joku ihmeen draama taas -My Blueberry Nights -ikinä edes kuullutkaan -kuitenki kaiken maailman leffasivuilla pyörin. Eipä ole tullut eteen, ei. -Eli ei vois vähempää kiinnostaa moinen raina. -Next please.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Toinen leffa, mitä ei kiitos -en halua nähdä, joku hiiskatin pukudraama -Becoming Jane. Toivottavasti seuraava esiteltävä leffa olisi edes hitusen kiinnostavampi. -Muutoin joudun toteamaan, että surkea ensi-iltapäivä tänään.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Juu, hyi h3lv...:x -en koskaan mene tätä elokuvaa katsomaan. -Kotimainen lastenraina -Joulutarina ( jääkööt linkittämättä). -Joku joulupukin syntymistarina -miten pikkupojasta tuli kaikkien tuntema valkoparta. -Joops. Ja sitten vielä leffassa debytoi laulajatähti Antti Tuisku, joten se on sitten lopullinen varmistus, ettei leffaan hipaistakkaan.