torstai 10. tammikuuta 2008

Torstain typy(t)!


Joo Nycci kun tuli taas puheeksi =)... :'(... :p... :D, no mielummin hankkisin ensiksi kaikki laitteet (ja ehkä muuttaisin pois kotoota) ennenku matkustelisin B)... :|... :p... :D, niin "maisema" (:p... :D) kuvia/kuvaa sitten vaan kehiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta eipä tosta kuvasta paljoa ole khyllä iloa :|... :'(, joten alempaan kuvaan kiitos B)...

Nonih, nyt näyttää jo paljon PALJON paremmalta B)..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tommosia, tai miksei parempiakin =)... :p... :D, olis khyllä TOD syytä näkyä siellä Nycissä =), laitteiden hankintojakin kun joudun siirtämään sen takia :'(, TSII-SUS :|, mutta laitteet unohtuu sen sileän tien jos/kun (B)... :p... :D) tommosia "maisemia" (:p... :D) näkyy siellä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Eli matka on toisinsanoen pilalla jos tommosia "maisemia" (:p... :D) ei siellä näy :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEEEeeee :D... :'(!

"Kaimani" (:p...:D) Hulk Hogan Conanissa vieeraana

Jaksaisko valvoa, että katsoisi tämän iltaisen Conan O' Brienin? -Tänään siinä on nimittäin vieraana painitähti -"kaimani" (:p...:D) Hulk Hogan. -Oliko tuo merkki, että pitää palata takas Hulkiksi? *) -Alhaalla vielä Telkku.comin sepitykset.
...

(Late Night with Conan O'Brien)

Amerikkalainen talk show. Isäntänä Conan O'Brien. House-bändinä Max Weinberg Seven. Vieraina Hulk Hogan, Regina Hall ja Nicole Atkins. Esitetty USA:ssa 7.1.2008.
...

*) No ei. Ollaan tänään vaan Jaakko B).

Avataanpa taas NYC -matka keskustelut

Eikös matkavaraukset -lento -ja hotelli jne. pitäis jo kohta ruveta hoitelemaan, mikäli aijotaan sinne reissuun lähteä ens kesänä? -Mietin vaan, että nyt ne pitäis hoitaa, jos ollaan halukkaita sinne lähteen ens kesänä. -Toinen kysymys onkin sitten, että mitenkäs se hoidetaan. -Yhdessäkö katotaan vai miten?