perjantai 18. tammikuuta 2008

"South Park Flash Player" <3... :saint:... B)... :p... :D!


Joo tämä voisi auttaa Hulkin videoiden näkemiseen/näkemättömyyteen =)... :saint:... B), ai mikä muka :x, WAHT :o... :p... :D?!?!? No khyllä te kaikki sen tiedätte jo (kuvan perusteella) :saint:, mutta sanotaan silti :)... |O... :'(... :p... :D, eli kokeileppa Hulkki asentaa "South Park Flash Player" eli (:p... :D) Adobe Flash Player koneelles :), se voisi/luultavasti auttaa tohon ongelmaan =), FUCK YEAH B)/noH :x, no jos ei autakkaan ja sit joutuu, tai "joutuu" (:p... :D) neuvomaan lisää :'(, mutta eiköhän toi auta B), nähtäväksi jää :saint:, joopS :p... :D!


"South Park Flash Player" (:p... :D) -kuva!

PS.Ei h3lvetti mikä kuva (oma ottama sellainen B)... :p... :D) South Parkista (TV:n viimeisimmästä uudesta jaksosta eli ysi kauden vikasta...) *SYDÄN*, EHEHEHEEeeeee :D!


Jos ei auta niin tuun ite paikanpäälle hoitamaan asian kuntoon :|... B)... :whistle:... :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

(Simpsons)

Kausi 15, jakso 17/22: Pelkoa ja inhoa alttarilla. Kun rehtori Skinnerin häät keskeytyvät alttarilla, Homer ja Marge ottavat tehtäväkseen saattaa parin uudestaan yhteen. - Vieras: Matt Groening.
...
Vai että itse Simpsonien isä Matt Groening vieraana. No siinä tapauksessa pitää TOD katsoa.

Makee kuva

No sehän on kohtaus elokuvasta Matrix, jossa Neo, eli näyttelijä Keaunu Reeves pysäyttää luotisateen kohottamalla kätensä "stop" -asentoon. -Makee kuva, mutta liikkuvana teattereissa nähtynä vielä makeempi.

Päivän typy

Aika tavallinen thaityttö vieläpä runsaan näköinen vaatetus päällä :|...:/...:'( <---(pettynyt ja pahasti). -Toivottavasti Bloggerista pääsee ihailemaan parempaa kuva

No vaatetus on edelleen runsas, mutta sopiva rako joka paljastaa kauniit näkymät. -Tulikin tosta mieleen, että '09 ollaan tyttöystävän kaa suuniteltu Thaimaan reissua. -Voisikin uhmata parisuhteen lakeja ja mennä vaikka thaihierontaan kunnon palvelulla.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Cleaner

Tämä Renny Harlinin uutuusleffa on jopa saanut kehuja -pitkästä aikaa kuulemma yksiä parhaimpia miehen elokuvia. -No, muutenkin vois kyllä olla ihan jännä ja kyllähän Samuel L. Jacksonin tähdittämät leffat aina kiinnostaa. -Lisä kiinnostusta nostaa Peter Franzenin pieni sivurooli poliisina.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Mr. Woodcock

Tässä se toinen leffa, missä näyttelijä Susan Sarandon on mukana. Sarandon näyttelee elokuvassa Seann William Scottin äitiä. Isäpuolena ja ilkeänä lapsuuden liikuntaopettajana nähdään mainio Billy Bob Thornton. -Trailerin perusteella näytti ihan hauskalta -voisi jopa harkita ihan teattereihin mennä.