perjantai 6. tammikuuta 2023

R.I.P. Earl Boen (1941-2023)

Suru-uutisia Hollywoodista. Kolmessa ensimmäisessä Terminator elokuvassa Dr. Silbermania näytellyt Earl Boen on poistunut keskuudestamme 81-vuoden ikäisenä. Hänen viimeinen elokuvarooli on Terminator 3..., mutta sen jälkeen hän teki lähinnä äänirooleja piirrossarjoihin ja tietokonepeleihin. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Earl Boen🌺.

Karl Fazer Crunchy patukat

Nää patukat söin ennen kunnon ruokaa joten nyt esittelen ne muuten vain. Elikkä siis - Herttoniemen R-kioskilta lähti mukaan pari suklaapatukkaa - toinen lakritsin makuinen Karl Fazer Crunchy ja toinen karamelli & nugaa makuinen patukka.

Päivän leffa + poster + trailer (by Tontsa)

Saadaankin monta kärpästä yhdellä iskulla 😇😋😁 Tai aika perus, niin että näin monta on ollut aika monta kertaa - mutta yli (kolmen) ei pahemmin ole ollut. Mutta, ihan hiAno poster joo! 😊

A Star Is Born (2018)

Ja tosiaan päivän leffa samalla, joten missä arvostelu? No siellä tutussa paikassa, eli; mun toisessa blogissa. Eiköhän sitten mennä itse traileriin...

Ihan hyvältä leffalta vaikutti, niin aikoinaan kun tämän näkemistä odotti! 😊 Nyt tämä on jo ihan puhkikulutettu 😕😓😋😁 Mutta ihan hyvä leffa silti, siitä tunnistaa hyvän leffan - että sen jaksaa monta kertaa katsoa 😍


Että sellaista, kohti vaan seuraavaa elokuvaa... =)

Päivän juoma (by Tontsa)

Siinäpä se kaatuu totuttuun tyyliin mukiinsa 😇😋😁 HiAno Avatar muki on taas käytössä, khyllä mä tykkään tosta 😍😎 Ei kait sitten muuta...


...tai kai juomasta voisi jotain mainita; Pommac -juomahan se on! :) Varsin hyvä sellainen (niin juoma) =)

Päivän ruoka & jälkiruoka (by Tontsa)


Siinäpä se seisoo, tämän päivän ruoka! 😍😋 On khyllä herkullisen näköinen, vieläkin - vaikka söin ton jo...

Siinä se on lautasella, jälkiruuan kera. Tosiaan (kuten eilen veikkasin, niin...) Fazerin Lontoonrae löytyy, sekä Fazer Dumle Mix Winter Edition (joka lähti halvalla "Joulu" suklaiden tarjouksesta, kuten mun toisesta blogista selviää...)! Sitten löytyy juoma, mutta ei siitä sen enempää... Leffana taas toimii...


...no mennään siihen erillisessä blogauksessa! :) Varsinkin maukas ruoka oli, jälkiruuan kera - khyl kelpas =) TOD!! B)

Ruoka "kertaus" ostosten esittely

 

Eilen nämä jo kerroin, mutta kerrataan ne nyt uudestaan - kun tänään vasta ruuan tein. En nyt khyllä ala uudestaan listaamaan niitä, vaikka ne voisi helposti vaan kopioida tähän. Mutta kerran ne on jo tossa edellisessä blogauksessa, niin...


...noh, aika turha blogaus khyllä?! =/ No kuva on eri, näkyy paremmin tän päivän ruuan ainekset :) Juomakin näköjään vaihtui, mitenköhän jälkiruoka (Lontoonrakeet oli eilisessä...)!

Päivän toinen leffa

Jatketaan Tom Hanksin elokuvilla - nyt menossa ensikertaa katseluun elokuva - The Burbs. Gremlins elokuvien ohjaajalta joten hyvää ainakin luvassa.

Päivän juoma

Tämän olen tainnut aikaisemminkin mainita täällä..., mutta mainostetaanpa hieman lisää. Eli ruokajuomana toimii OKF Aloe Vera King juoma. Siinä kaatumassa juuri mukiin.
Tämä on kyllä hyvä juoma ja varmasti myös terveellinen.

Päivän ruoka

Siinä Pork Bao Bunit pannulla leivinpaperin päällä. Kaadoin vettä leivinpaperin alle niin että pullat sitten höyrystyi kun laitoin vielä kannen päälle.
Siinä pullat lautasella tarjoiltavina ankanrintapalojen kanssa. Niistä unohtui ottaa kuva ennen uuniin pistämistä..., mutta samapa tuo.  Kulhossa takana on soijakastiketta mihin dippaan pullia. Juoman esittelinkin omassa blogauksessaan. 

Päivän leffa + poster

Nyt on nähty Tom Hanksin tähdittämä A Man Called Otto ja oli kyllä hyvä elokuva. Hanks veti kyllä Oscarin arvoisen suorituksen ja toivonkin että hän on tänä vuonna ehdolla roolistaan. Alkuperäistä ruotsalaista versiota en ole nähnyt..., mutta jos tulee myyntiin tuplajulkaisu missä sekä tämä Hollywood tulkinta että alkuperäinen versio  niin varmasti kyllä hankin kokoelmiin. Yksittäisenä en välttämättä hanki alkuperäistä - en ole niin suuri ruotsileffojen ystävä.

Päivän KKSA-kuva

Muokkasinpa tollasen pilakuvan ja tässä täytyy tuntea kuvan naishahmo että vitsi aukeaa.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

A Man Called Otto

Ja tässä se on: -elokuva minkä menen tänään päivänäytöksessä katsomaan. Eli lisää elokuvasta päivän leffa blogauksessa.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Hamsterit

No tämä se ei TODellakaan ole minkä menen tänään katsomaan. Tämä on puolestaan -"ei kiitos" -elokuva. Ei muuta kuin kohti viimeistä ensi-iltaleffaa.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Spiral - kauhun kierre

Tämä on se toinen kiinnostava ensi-iltaleffa..., mutta ei vielä se minkä menen myöhemmin tänään katsomaan. Pitäisikö tätä harkita heti huomenna🤔...? Melkeinpä voisi.

Perjantain ensi-illat

Tänään tuli ensi-iltaan kaksikin kiinnostavaa elokuvaa joista toisen voisi mennä katsomaan tänään päivänäytöksessä. Mikä se mahtaa olla - se selviää itse esittelyissä. Alla👇 vielä otsikot...

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Itse Mr. Bean ja myös Johnny English elokuvissa hauskuuttanut Rowan Atkinson täyttää tänään 68-vuotta. Seuraavaksi on 2016 Ghostbusters elokuvasta tuttu Kate McKinnon joka täyttää tänään 39-vuotta. Sarjasta The Walking Dead ja elokuvasta The Boondock Saints ja Blade 2 tuttu Norman Reedus täyttää tänään 54-vuotta. Ja viimeisenä vielä Fantastic Beast's and Where to Find Them elokuvista tuttu Eddie Redmayne täyttää tänään 41-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.