tiistai 16. elokuuta 2011

Päivän typy(t)

No kyllähän noiden parturoitavaksi kelpaisi hyvinkin mennä =)...:saint:...:)... -Voisi hiusten leikkuun lisäksi pyytää myös posliiniksi ajelun saaden -sen- näyttämään isomalta :D...:p...

California 2011 typymuistutus (itselleni)

Eteenpäin siitä edellisen typymuistutuksen näyteikkunasta tuli vastaan lisää eroottista taidetta -ja siitäkin oli sitten räpsäistävä kuva tähän samaan tarkoitukseen. -Ihme sitten -että hyödynsin tätä vasta nytten enkä esim. seuraavana päivänä edellisestä typyblogauksesta. -No mutta anyway. -Kuva on kampaamoaiheinen -joten löytyisköhän valokuvan muodossa samankaltainen kuva. -Let's find out.

California 2011 (päivän) kuva

Tämä ei ole mikään trikkikuva -vaan kuvan muki on oikeasti noin jättiläismäisen iso. -Melkein menee päivän makeesta kuvasta..., mutta kelvannee myös päivän kuvaksi siinä mielessä -että ajatus on hauska -että noin järjettömän iso muki. -Mikäs ton hinta nyt olikaan -jotain 67 ameriikan dollaria ($) -muistaakseni. -Milläkähän ilveellä ton olis kuljettanut Suomeen ehjänä...?

California 2011 makee(t) kuva(t)

Eräästä matkamuistoliikkeestä tuli ostettua pimeessäkiiltävä Ghostbusters t-paita -ja eräästä toisesta matkamuistoliikkeestä löysin tuon paidan päällä koreilevan...
...-myöskin pimeessäkiiltävän Ghostbusters vyönsoljen -joka tässä alemmassa kuvassa tarkemmin näytillä. -Molemmat aika hemmetin makeita. -T-paidassa on jo tullut käveltyä..., mutta vyön solkea en ole vielä saanut kiinnitettyä mihinkään. -Pitänee joku päivä käydä kiinnityttämässä se jossain.

California otsikoita, Nro 4

Taas tuli mieleen muutama kuva joista saa väännettyä otsikot seuraaviin alla listattaviin blogauksiin...
...
  • California 2011 makee(t) kuva(t)
  • California 2011 (päivän) kuva
  • California 2011 typymuistutus (itselleni)