lauantai 15. syyskuuta 2007

Lauantain typy!

Eipä tarvitse edes tulla tänne uuteen blogiin arvatakseen mitä typy sormellaan näyttää :). Ai ette arvaa :o?!? Shame on you :|... :D! No tietysti minne haluaa piilottaa juustomakkaran (;)... :D) ja mihin kohtaan haluaa pursuttaa sen sisällä olevan sulaneen juuston ;)... =)... B)... :D!

Trailershow "arvostelu" (by Tontsa84 ja Sh1raz84 :D...)!



Joo ainoa vaan että toi pitää poistaa YouTubesta :x, WAHT :o?!?!? No väärällä acolla olin ja pari sanaa jäi välistä :'(... :p... :D, eli tota kommenttia vaan poistamaan niin laitan sen "oikealla" acolla tonne parilla lisäsanalla :)... :p... :D! Joo mutta tässä arvostelu tännekkin :), suomeks :saint:, että saa jotain selvääkin :ashamed:... :'(... :p... :D:


Trailershow preview by Tontsa84!

Trailershow preview by Sh1raz84!



HiAno video/trailerishow =)... Tekstiefektit oli hyviä ja musiikki oli hyvää sekä tosi hyvää, YEAH!

1) Hyvä musa joka sopi hyvin :), varsinkin "let the bodies hit the floor" kun ruumiit osu lattiaan :saint:, LOL :D! Riddick RULEZ B)...
2) Melkein sai mut jopa kiinnostumaan tosta =), melkein :'(... :p... :D!
3) Vai että taas OMF:ia, yksi sana: OMG, LOL :D!
4) NättiäH räiskintää tosi hyvällä musalla =), Riddick RULEZ edelleen B)... :p... :D!
5) Tää oli, ÖÖÖööö :p, no hyvää mitä ton pikselimössön keskeltä näki :), eli ei lähes mitään :'(, mutta näytti silti hyvältä =), LOL :D!


4/5

5 uutta omatekoista videota B)!

Koukku on siinä että neljä niistä on trailereita ja yksi teaseri ja kaikki on ympätty peräkkäin yhteen Trailershow'hun, jonka kesto on "vaivaiset" 5:53 ;)... :D! Eli yhtään varsinaista uutta videota ei tossa ole, mutta kaksi ensimmäistä noista on tulossa pian B)!






Trailershow download via FileFront

Kuten kuvasta näkyy video sitten sisältää jonkun verran sellaista materiaalia, joka ei ihan jokaiselle Tilttiläiselle (keski-ikä 12) sovi ;)... :D! Tarkemmin sanottuna peliväkivaltaa B)... :D... :P.

Watch, rate and comment =)... NOW, you maggots :|... :D!