lauantai 17. joulukuuta 2022

Päivän jälkiruoka


Semmosta settiä tällä kertaa... 😋 Löytyy Lontoonrae ja vaalea maitosuklaa, molemmat Fazerilta. Sen olen jo moneen kertaa todennut, että... no en totea enään!


Sanon vaan, että hyvää oli - khyllä kelpas... Juomakin löytyy vielä, jota join jälkkärin ohella(kin) - suklaa on nimittäin aika janottavaa! Semmoinen setti oli siis tänään, khyl kelpas - TOD!! =)

Päivän juoma (by Tontsa)

Tässäpä kaatuu juoma, mun - jo pariin kertaan esiteltyyn, Avatar mukiin. On toi khyllä kiva muki, ja tosi tukeva kansi - olen tyytyväinen, että ostin ton 😍 (vaikka hintaa khyllä löytyi ehkä vähän liikaa... 😕 Mutta, siihen khyllä kuului täyttö mukaan, joten...)!

Eipä näkynyt, että mikä juoma oli kyseessä - joten otin vielä erillisen kuvan 😊 Toki tämä näkyi edellisessä blogauksessa, josta pystyy zoomaamaan. Mutta, no säästetään tihrustamisen vaiva, ja otetaan kuva... Ei kun, mähän otin sen jo 😁 Piti vaan esitellä se, eli; Rainbow Veriappelsiini oli/on kyseessä. Ihan hyvä limu, ja halpa - ei siinä mitään! 😎


Että sellaista... Pitää aina muistaa nesteyttää itsensä, vaikka... No vesi olisi ehkä(?) se paras, mutta... Mulle se ei oikein maistu! =/ :'( :P :D Ehkä lasillinen menee päivässä (jos sitäkään...), mutta jos monta litraa pitäisi juoda sitä (vettä) päivässä, niin ei tule kevättä! :|.. :P :D

Päivän ruoka (ja salaatti)

Siinäpä se ruoka valmistuu, näyttää khyllä herkulliselta 😋 Tai no joo, tommosta mössöä, mikä on raakaa - niin ei nyt kovin herkullista 😵😁 Mutta kerran tiedän mitä tosta tulee, niin...

Tässä taas valmistuu salaatti, ihan terveellisen hyvän näköistä 😊

Siinäpä ne seisoo valmiina, ja täytyy todeta; että hemmetin hyvännäköistä 😍 - TOD!! 😎


Että sellaista! Oli khyllä hyvä ruoka (salaatin kera), kannatti panostaa... =) NiinQ aina, harvoin noi valmiit ja jopa ravintoloiden (ainakin halpojen) ruuat on näin hyviä B)

Ruoka (ja salaatti) ostosten esittely

Joo, eilen vähän laiskottelin 😫 - tänään oli tosiaan tarkoitus panostaa! Ja kuten kuvasta näkyy, ihan hyvää herkkua näyttäisi olevan tulossa 😋 Löytyy peruna yleis pesty 6 kpl, Blå Band Ranskalainen sipulikeitto, Kotimaista Sika-nauta jauheliha ja Kotimaista Kermaviili. Mitäköhän herkkua mahtoi olla tulossa? No mutta ennenkun mennään siihen (omassa blogauksessaan), niin sitä ennen esittelen ruuan lisukkeen (joka khyllä näkyy jo otsikossa, mutta...)!

Päätinpä sitten riipaista (😁) salaatin ruuan oheen!? 😱😳 Joo, hyvinkin harvinaista mulle, mutta... On sitä välillä tehtävä, jos ei vaihtelun vuoksi, niin... No terveyteenhän toi liittyy aika paljon, parantaen sitä. Tämmöinen satunnainen syöminen nyt ei varmaan paljoa vaikuta, mutta... Halusin vaan ruualle jonku lisukkeen, muuten kun se olisi vähän tylsä ollut?! 😫 Kaikkia en nyt listaa (kun pitäis kuitteja ruveta kaivelemaan 😕), mutta pari tosta voin nimetä - eli; Rainbow salaattisekoitus ja Rainbow katkaravut MSC. Tai voinhan mä noi loput nimetä, ilman valmistajia... Eli; miniluumutomaatti, paprika, omena ja kurkku.


Mutta eiköhän mennä itse ruokaan (ja siihen salaattiin...), ihan herkulliselta näyttää - TOD!! =)

Päivän toinen leffa

Pistetäänpäs nyt vielä hieman Disneytä pyörimään. Tämän kyseisen leffan omistin lapsena italiankielisenä VHS versiona. Aika palauttaa muistiin tämä leffa. Nyt katson tämän kuitenkin alkuperäiskielellä eli englanniksi.

Päivän leffa

Jurassic maratoni jatkuu viidennellä Jurassic elokuvalla - Jurassic World: Fallen Kingdom. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään - nyt ei tule minulta (Hulk) päivän ruoka blogausta koska syön eilisiä jämiä.

Päivän juoma

Siinähän se kaatuu mukiin - se toinen eilen ostamistani perus Schweppes juomista hieman erikoisemmassa pullossa.
Siinä vielä yleiskuva pullosta. Eipä kait muuta lisättävää.

1111. blogaus (liikkuva kuva)

Nyt päästiin blogiarkistossa enkelinlukemaan 1111. Ite en kyllä usko moiseen kun en ole millään tavoin uskon ihmisiä - joten minulle (Hulk) tuo on pikemminkin numero mikä saavutettiin blogiarkistossa ei sen kummempi. Hienon gif-kuva - tai kuten täällä MatoApinassa -liikkuva kuva -löytyi tähän oheen.

Uusi label: -"Vuoden viimeinen"

Pitäisiköhän tuostakin nyt sitten kehitellä uusi labeli tänne MatoApinaan. Loppuvuodesta kun näitä joka tapauksessa varmaan blogailen -"Vuoden viimeinen ruoka" -"Vuoden viimeinen juoma" jne.. niin kait sitten labelit -Vuoden viimeinen, Vuoden viimeinen 20xx -olis ihan hyvät. 

Vuoden ensimmäinen -"vuoden viimeinen" -blogaus

Tämä olkoot vuoden viimeinen kerta kun otan puhallettavan paljuni käyttöön. Olen normaalisti käyttänyt paljua joka toinen lauantai..., mutta nyt otin sen käyttöön pitkästä aikaa moneen kuukauteen. Kesällä se nimittäin oli tauolla koska oli ihan hyvät uintikelit ulkona. Nyt talvella sain nyt vasta otettua käyttöön kun on ton kanssa säätäminen kuitenkin aika työlästä.
Siinä eka pistän hieman suihku/-kylpygeeliä paljun pohjalle.
Sitten suihkutan vettä - vuoroin tulikuumaa🔥 - vuoroin jääkylmää❄️. Siinä samalla muodostuu vaahto pistämästäni suihku/-kylpygeelistä.
Ja siinä valmis kylpy kylvettäväksi. Pistin suihkupidikkeen ämpäriin jatkamaan paljun täyttämistä itekseen jotta ite saan löhötä rauhassa. Ai että mitkä vaahdot - kyllä tossa kelpaa lillua🛀.

Joulukalenteri luukku 17.


Maria osoittaa,

että spesiaali-

tyyppien eteen

sattuu

spesiaalihaasteita.

Ota

kohteliaisuutena.

Happy Birthday following directors and actors

No jopas on pitkä liuta onniteltavia😲...😵...😵‍💫..., mutta ei muu auta kuin lähteä esittelemään ne. Aloitetaan taas tuttuun tapaan ylävasemmalta. Siellä on ekana sellaisten laatukomedioiden kuin Nuija ja tosinuija..., Sekaisin Marista..., Me kaksi ja Irene ja monen muun hittikomedian ohjaaja Peter Farrelly joka täyttää tänään 66-vuotta. Sitten on mm. Knives Out elokuvan ohjannut Rian Johnson joka täyttää tänään 49-vuotta. Seuraavaksi on Ghostbusters tähti Ernie Hudson joka täyttää tänään 77-vuotta. Sitten on elokuvista Meet Joe Black ja The Medallion tuttu Claire Forlani joka täyttää tänään 51-vuotta. Seuraavaksi on The Peacemaker - Rauhantekija..., Angels and Demons ja Eastern Promises elokuvista tuttu Armin Mueller-Stahl joka täyttää tänään 92-vuotta. Sitten on Viimeinen mohikaani ja Avatar leffoissa nähty Wes Studi joka täyttää tänään 75-vuotta. Seuraavana on American Pie elokuvista tuttu Eugene Levy joka täyttää tänään 76-vuotta. Ja sitten seuraavaksi meillä on elokuvista Titanic ja Skorpionikuningas tuttu Bernard Hill joka täyttää tänään 78-vuotta. Sitten on mm.  The Walking Dead sarjasta ja Silent Hill elokuvasta tuttu Laurie Holden joka täyttää tänään 53-vuotta. Sitten päästäänkin jo tokavikalle riville jossa ekana vasemmalla on elokuvissa Glass..., Ocean's 8 ja The Post nähty Sarah Paulson joka täyttää tänään 48-vuotta. Sitten on Independence Day presidentti ja Casperissa Christina Riccin isänä nähty Bill Pulman joka täyttää tänään 69-vuotta. Seuraavaksi on ihminen kenestä en tiennytkään nimittäin näyttelijä Giovanni Ribisin kaksoissisko Marissa Ribisi joka täyttää veljensä kanssa tänään 48-vuotta. Marissa on näytellyt mm. Clint Eastwoodin True Crime elokuvassa. Ja koska veli Giovanni selvitettiin samassa siskonsa kanssa niin mainitaan vaan häneltä muutama filmi. No hänet voi bongata mm. Avatar leffasta - sitten Nicolas Cagen pikkuveljenä elokuvassa Puhallettu 60. sekunnissa. Sitten vihdoin ja viimein päästään siihen viimeiseen esiteltävään ja hänhän on The Fifth Element ja Resident Evil elokuvista tuttu Milla Jovovich joka täyttää tänään 47-vuotta. HUH-HUH😮‍💨 tulipa paljon tekstiä. Nyt ei muuta kuin vielä onneksi olkoon🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 17. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 17. luukku.
Nyt en jaksanut etsiä Googlesta sopivaa typykuvaa joten räpsäisinpä kuvan toisesta jääkaappimagneeti typystä. Näyttää kyllä samalta typyltä kuin eilinen extra typy..., mutta eri poseerauksella. Tämä on huomattavasti paljastavampi.