perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kuin kaksi marjaa

Tänään teattereihin ilmestyneen Chornicle elokuvan juliste on muuten ihan kuin kaksi marjaa vuonna 2009 ilmestyneen toimintatrilleri Pushin julisteen kanssa. -Samanlainen asetelma -että päähahmo kannessa selin -kädet ojossa -ja auto lentää. -Mitä -loppuiko julisteideat vai...?

Ghostbusters III vaikuttaa lupaavalta -NOT...!!

NoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOo...!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 -Erittäin ERITTÄIN huonoja uutisia Ghostbusters 3 elokuvan saralta. -Sitä ei näillä näkymin tule sittenkään. -Imdb:ssä oli hävinnyt kaikki tiedot -kuten kuvasta yllä voi nähdä. -TOD suuri pettymys :x...:$... -Olisin kyllä kovasti halunnut kolmatta Ghostbusters leffaa ilmestyvän. -Ja syy tähän on vain yhden miehen syytä.
Nimittäin Bill Murrayn -joka vastustaa jyrkästi kolmatta Ghostbusters elokuvaa. -Oli kuullemma kirjaimellisesti silpunnut kolmannen elokuvan käsikirjoituksen ja lähettänyt sen takaisin Dan Aykroydille ja Harold Ramisille -jotka ovat ne master mindit Ghostbusters hahmojen takana. -Ei heitetä kuitenkaan aivan kaikkia toivoa vielä nurkkaan leffan ilmestymisen suhteen. -Se oli kuitenkin huonosta käsikirjoituksesta kiinni ettei Bill lähtenyt mukaan.

EI KIITOS -kansio

Teetinpä tollasen -"ei kiitos" -kansion missä 13 eri -"ei kiitos" -kuvaa eri tekstofonteilla. -Näin -jos tulee paljon -"ei kiitos" -leffoja -niin ei tartte ainakaan pällistellä samannäköistä -"ei kiitos" -kuvaa. -Jap jap -on mullakin (Hulk) -puuhat.

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Artist

Tälle sama kuin ekana esitetylle Chornicle elokuvalle -kiinnostaa kyllä..., mutta vain sen verran että DVD:lle ja tarjouksena. -Mustavalkoinen mykkäleffa ei ole kuitenkaan mikään kauhean houkutteleva elokuvakokemus.

Perjantain ensi-illat Nro 3

 Kuudennen kerroksen naiset

Perjantain ensi-illat Nro 2

 Tähtitaivas talon yllä

Perjantain ensi-illat Nro 1

Chornicle

Perjantain ainut jokseenkin kiinnostava elokuva..., mutta ei kuitenkaan niin kiinnostava että houkuttelisi teattereihin asti. -Tän vois kyllä mieluummin säästää sitten DVD:lle -mille varmaan laatunsa takia ei tartte takuulla pitkään odottaa sen ilmestymistä. -Mutta ostamista voisi odottaa sen verran että ilmestyy tarjoukseen.

Uusi -"ei kiitos" -kuva

Seuraavaksi blogattavissa perjantain ensi-illoissa on tänään paljon -"ei kiitos" -elokuvia -joten teinpä uuden -hieman tyylikkäämmän näköisen -"ei kiitos" -kuvan. -Itseasiassa -sainkin ajatuksen -josta selitän tarkemmin erillisessä blogauksessa sitten niiden ensi-ilta esittelyiden jälkeen.

Päivän taidekuva

Työharjoittelupaikassa pääsin taas vähän maalailemaan ja kerran oli vihreetä väriä käytettävissä päätinpä sitten maalata tollasen pullistelevan Hulkin. -Ei mikään mestariteos..., mutta kelpaa päivän taidekuvaksi. -Julkaisin kuvan myös Facebook seinälleni.