maanantai 10. toukokuuta 2010

Re: Hyvänyön blogaus

Nyt sopii leijonankin koisia rauhassa kun Suomijellonat veivät niin tyylikkäästi Saksalaisista voiton. -Ei muuta kuin uudestaan -hyvää yötä ja MO!

Suomi-Saksa 1-0

Jeiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!!!!!!!!111111111 -Suomi voitti saksan pistein 1-0 -Hyvä Suomiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!!!!!!!!!!!1111111111111111 -FUCK YEAH...!!!11

Hyvänyön blogaus

Tämä leijona menee nukkumaan Suomijellonien lätkiessä vielä kiekkoa. -Onnittelut 1-0 maalista. Mitäs -kumpikas tarjoutuu blogaamaan pelin lopputuloksen kerran minä (Hulk) menen nyt nukkumaan...? --No minä toivottelen tässä anyways -hyvää yötä ja MO!
.........................
EDIT.
Blogaisempa sittenkin lopputuloksen.

Päivävän liikkuva(t) kuva(t) + illan lätkäottelu: Suomi vs Saksa


Tänään päästään taas seuraamaan Leijonien taistelua kun klo 21:00 alkaa Suomi vs Saksa ottelu. -Löytyipä tähän sopivasti tollaset liikkuvat kuvat: -liehuva Suomen siniristi lippu -ja liehuva Saksan lippu. -Nyt sitten peukut vaan pystyyn että Suomi voittaa -muuten ei hyvää seuraa.

Kovan onnen kundi / The Simpsons

Mitäs illan Kovan onnen kundissa tänään olisi luvassa...?
...
Voodoo vainoaa. Sukulaispoika pihistää rahaa Earlin järjestämien Halloween-pisrkeiden kassasta. Randyn mukaan poika on voodoon pauloissa, mutta Joy sen sijaan usuttaa paikallisen mafian kolttosen tekijän kimppuun. Earlin tehtäväksi jää poikaparan suojeleminen. Jaksossa vierailee ilmiömäinen Leeroy Jenkins! Amerikkalainen komediasarja kovaonnisesta Earlista, joka yrittää hyvittää menneisyyden pahat tekonsa paremman karman toivossa.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa...., mitäs niissä olisi tänään luvassa...?
...

Kaikki Lisasta. Hassun 4000. jakson kunniaksi hänen ohjelmaansa palkataan lapsiavustaja. Lisasta tulee koko kansan hauskuuttaja, joka niittää mainetta. Jaksossa vierailee koomikko Drew Carey. Amerikkalainen piirrossarja.
...
Ihan hauskalta kuulostaa -odotan molempia illan ohjelmia suurella innolla.