keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Päivän kuva

Vähän täyteblogauksella mennään, mutta...


No on mulla asiaa(kin); mihin kohtaan itsesi laitat? Itse olen kakkosen (2) ja kolmosen (3) välissä :saint:

Näetkö tuhmia?

Jahas, tämmöinen kuva tuli vastaan...


No on khyllä 'törkeä'..?! =X =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEHEEEeeeee :D Ihmisillä on khyllä "likainen mieli", miksiköhän..?!

Päivän "ruoka" ja jälkiruoka

Taas tuli tehtyä töissä Pasta Bologneset, on se khyllä mainio ruoka 😇😋 Tällä kertaa höystin sitä eri mausteilla, tuli khyllä hyvää 😊 Mutta, "ruoka" on sen takia otsikossa lainausmerkeissä - koska...

No siitä ei ole oikein sanottavaa, kuten ei ole tästä jälkkäristä(kään...)!


Sen verran usein molempia olen tehnyt, ja 'tärkeimpänä' blogannut niistä... Joten, nyt jäi vähän tyngäksi - mutta tuli tekstiä sentään jonku verran :) (ja nyt kun vielä höpisen...) =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEeeee :D

Päivän toinen leffa

Mel Gibson leffa oli pienehkö pettymys..., mutta tältä leffalta odotan laatua. Seuraavaksi vuorossa siis elokuva - The Mexican. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Mochi Ice Cream (6 kpl)

Nyt sain syötyä ne Mochi Ice Cream pallerot. Listaan ne tohon alas👇 arvioiden kera.

  • Strawberry moci: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • White chocolate & Black sesame mochi: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Matcha mochi: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Chocolate mochi: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Mango mochi: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Peach & passion mochi: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ohhoh😲 - kaikki sai viisi tähteä. Mutta ne olivatkin kaikki aivan h3mmetin hyviä. Ne oli siis taikinan sisään leivottuja jäätelopalloja. Kyllä ehdottomasti pitää uudestaan ostaa näitä.

Päivän leffa

Tänään on Mel Gibsonin syntymäpäivät ja niistä riippumatta satuin ihan sattumalta tänään ostamaan Filmihullusta miehen uusimman elokuvan - Confidential Informant. Sopiikin sitten täydellisesti illan elokuvaksi. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka + juoma

Tulipa käytyä ensikertaa tollasessa kahvilassa kuten Momochi mistä kävin hakemassa jälkiruoat illaksi. 
Otin myös kahvin - tai pikemminkin Coconut Macha latten. Se tuli juotua heti kaupasta lähdettyä. Jouduin ihan ottamaan feikki hörppykuvan tyhjästä mukista. Mutta ite juomaan - oli ihan hyvän makuinen.
Sitten siinä näkyy itse jälkiruoka. Kuusi kpl tollasia eri värisiä palloja. Ihan hyviltä näyttää. Vielä en ole maistanut joten saatanpa blogaista arvioni niistä erillisessä blogauksessa myöhemmin. Kertyypähän blogauksia.

Päivän png-kuva

Tämä olisi pitänyt blogata heti vuoden ensimmäisen KKSA-kuvan jälkeen. Tässä on nimittäin se png-kuva mitä hyödynsin kuvaani tehdessä. Lainasin erään toisen käyttäjän muokkaamasta pilakuvasta tän uli-ukkelin kun en nyt jaksanut Googlesta hake kyseistä henkilöä. 

Vuoden ensimmäiset pelit

Eilen tuli tehtyä vuoden ensimmäiset Game Boy peli hankinnat Kampin Konsolinet kaupasta. Esittelinkin ostokset jo omassa Hulkin blogissa joten nyt itse peleistä jotain. Ekana kokeilin pelata tuota Earth Worm Jim: Menace 2 the Galaxy peliä.
Pelin ideana oli kerätä jotain kolikkoja ja hakeutua sitten teleportin luo kun kaikki kolikot oli kerätty. Pelissä oli myös vihollisia -ja sankarilla oli kyllä jonkinlainen ase -laserpyssy tai joku..., mutta se ei tepsinyt vihollisiin. Mutta pääsin sentään kakkostasolle jossa sitten kuolin ja tuli Game Over. Ja siihen loppui sen pelaaminen.
Seuraavaksi pistin kokeiluun tämän pelin: -Conker's Pocket Tales.
Tässäkin selkeästi piti kerätä jotain ja taas oli vihollisia joihin ei sankarihahmon ase -mikä oli ritsa - ei rahtonut tepsiä. Tai sitten ammuin ohi - en tiedä. Mutta tämäkin peli päättyi kuolemaan ja Game Overiin. Ihan kivat lisäykset kokoelmiin kuitenkin molemmat pelit. Eiköhän pidemmän pelaamisjakson jälkeen ala molemmat pelit sujua. Tosiaan - ihan uudet tuttavuudet minulle - never heard näistä peleistä aikaisemmin.

Päivän ruoka

Tulipa käytyä vuoden ensimmäisillä pizzoilla Annankadun Sky Express pizzeriassa ja tulipa vedettyä pizzojen kuningas eli pepperoni pizza

Vuoden ensimmäinen KKSA-kuva

Nyt tuli muokattua niin huono KKSA-kuva että ihan hävettää🤦‍♂️..., mutta kerran tuli mieleen niin olihan se muokattava.

Myöhästyneet synttärionnittelut

Unohtui täysin onnitella Mato Apinaa Facebookissa 1.1...., mutta pistin sille myöhästyneet synttärionnittelut Facessa. Tätäkin kautta vielä ~ Myöhästyneet synttärionnittelut 🎁🎂🎈🥳. Koska nämä ovat myöhästyneet synttärionnittelut niin nyt ei tule Happy Birthday labelia.

Happy Birthday Katie McGrath

Tänään on näyttelijä Katie McGrathin syntymäpäivät. Hänet muistetaan parhaiten elokuvasta Jurassic World (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa)
. Katie täyttää tänään 41-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳❤️ ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳❤️ Katie McGrath.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors