keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Vuoden ensimmäiset pelit

Eilen tuli tehtyä vuoden ensimmäiset Game Boy peli hankinnat Kampin Konsolinet kaupasta. Esittelinkin ostokset jo omassa Hulkin blogissa joten nyt itse peleistä jotain. Ekana kokeilin pelata tuota Earth Worm Jim: Menace 2 the Galaxy peliä.
Pelin ideana oli kerätä jotain kolikkoja ja hakeutua sitten teleportin luo kun kaikki kolikot oli kerätty. Pelissä oli myös vihollisia -ja sankarilla oli kyllä jonkinlainen ase -laserpyssy tai joku..., mutta se ei tepsinyt vihollisiin. Mutta pääsin sentään kakkostasolle jossa sitten kuolin ja tuli Game Over. Ja siihen loppui sen pelaaminen.
Seuraavaksi pistin kokeiluun tämän pelin: -Conker's Pocket Tales.
Tässäkin selkeästi piti kerätä jotain ja taas oli vihollisia joihin ei sankarihahmon ase -mikä oli ritsa - ei rahtonut tepsiä. Tai sitten ammuin ohi - en tiedä. Mutta tämäkin peli päättyi kuolemaan ja Game Overiin. Ihan kivat lisäykset kokoelmiin kuitenkin molemmat pelit. Eiköhän pidemmän pelaamisjakson jälkeen ala molemmat pelit sujua. Tosiaan - ihan uudet tuttavuudet minulle - never heard näistä peleistä aikaisemmin.

Ei kommentteja: