maanantai 12. marraskuuta 2007

Hyvää yötä ja MO!


Joops. -Se on taas aika mennä nukkumaan |O *huoh*. -Siinä hellyyttävä kissakuva, jotta..., ööh :/. -Jotta mitä?? -No saman tekevää. Eipä muuta kuin toistetaan otsikko ja sanotaan "hyvää yötä ja MO!" -No, hyvää yötä ja MO!

Maanantain typy!

Öööööööööööh :P (<--kuola valuu)... Mmmmmmm :)... Joooooooo =)! Tulipas tosi älykästä tekstiä :ashamed:... :D! Se ei tosin ole mikään ihme, koska typykuva hypnotisoi täysin =)... :D!

Google kuvahakuun "typymuistutus"


Kirjoitinpa huvikseni Google hakuun sanan "typymuistutus" ja löytyi..., -no, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. -Ja alla oleva linkki. -Joops.
...

Typymuistutus


Typymuistutus Google kuvahaku kuva

Täydellisisä naisissa tänään

Kausi 3, jakso 9/23: Kauniit tytöt. Susan yrittää epätoivoisesti voittaa Ianin palvelijan puolelleen. Gabrielle löytää elämäänsä uuden tarkoituksen.
...
Vaikka Tontsa nyt on suositellut tätä, niin silti taidan jättää väliin. Olen kuitenkin missannut niin monta jaksoa ja muutenkin..., -ööh :/

Hillittömän hauska Carrey leffa tänään telkusta


(Me, Myself and Irene)

Romanttinen ja räiskyvä vauhtikomedia poliisista, jolla on kahtia jakautunut persoonallisuus ja jonka pienenkin päähänpiston tullen on vaikea hallita sekä lempeätä että aggressiivista puoltaan. Ohjaajat: Bobby Farrelly ja Peter Farrelly, USA 2000. (112') Pääosissa: Jim Carrey, Renée Zellweger, Chris Cooper, Robert Forster, Richard Jenkins, Rob Moran. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille
...

Niin hauska kuin leffa onkaan, se on silti jätettävä väliin sillä se löytyy laajasta VHS kokoelmasta ja nähty ainakin miljoona..., -no, ei nyt ihan, mutta ainakin monta kertaa. -Mutta hyvä leffa joka tapauksessa ja ehkä se on sit videolta uudelleen katsottava. -Joskus.