torstai 20. huhtikuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

No olipas varsinainen blaah 'meh bizmo elokuva..!! 😖😖 Eikä vaan melkein, vaan täysin - ellei ylikin...

The Predator (2018) [mun arvostelu]

🌟🌟½

Predator tulee maahan kidnappaamaan jonku autistisen lapsen..?! Ja sitten tappaakin kymmenittäin/sadoittain ihmisiä! Voi huoh... No toki, ne (ihmiset) oli ton edessä, mutta... ihan vitun naurettava eloku... raina!! 😡😡

En jaksa edes haukkua tota traileria... meni kaikki into tästä elokuvasta, semmosta sontaa että huh-huh?! Miksi edes odotin, että tämä voisi olla edes jotekuten katsottava?! Ei ollut... Välttäkää tätä!! Ei saa edes hyviä nauruja (huonoudestakaan...)!

Päivän ruoka

Siinäpä se pizza lepää, ja.. no oliko hyvää? No erilaista se/tämä oli, kun siellä toisessa paikassa - mutta oliko parempaa? No sitä en tiedä, tämä oli vasta ensimaistajaiset 🍕😋 Sitten vasta kun on muutaman kerran maistanut, niin sitten vasta tietää... Mutta, ei tämä pahaa ollut - ei TODellakaan..!! Ihan hyvää oli 😊 Eri taatusti menen jatkossa, vältän ylikalliita paikkoja... Kuten se pizza-automaatti, aika hirveitä pizzoja sieltä saa - ja hinta ihan pilvissä!? 😡


Eli onnistunut kokeilu siis, TODellakin..!! =) Niin, minkä pizzan otin? No perus Dillinger (salami, kinkku, jauheliha & sipuli) -pizzalla lähdin, oli khyl tosi hyvää :)

Ruoka ostosten (ja uusi paikka) esittely

Tosiaan, kuten otsikkoon laiton ("ja uusi paikka"), niin oli etsittävä uusi pizzeria - kun edellinen meni konkkaan (tai sitten sitä en vaan jaksettu enään ylläpitää, en tiedä...)!

En nyt jaksa kaivaa sitä blogausta (missä blogasin että se lopetettiin), mutta... no jos kiinnostaa, niin etsimään vaan (ei siitä blogauksesta kauaa ole) 😇😖😓😋😁

Mutta nyt löytyi uusi paikka, nimeltään; Sturen Express Pizzeria 🍕 Minkäköhänlaisia pizzoja tuolla on? No se selviää seuraavassa blogauksessa 😊


Tämäkin (kuten edellinen) oli yllättävän lähellä, ihme että en ole mennyt tänne aikaisemmin?! =X =/ No yleensä suosin samaa, toki vaihtelu virkistää :) Mutta alko jo tuntemaan sitä (edellisen paikan) ylläpitäjää, niin sinne oli kiva mennä. Mutta, noh... nyt sitten vaan tutustumaan tähän paikkaan =)

Päivän leffa

Aika laittaa uusintakatseluun elokuva - Warcraft - The Beginning - mikä tuli viimeksi nähtyä teattereissa joten viime kerrasta on pitkä aika enkä muista leffasta paljoa mitään. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmään oli tullut pilakuvia Michael Jacksonin BAD albumin kannesta joten muokkasinpa sitten oman.

Päivän (sarja)kuva 2/2

Tässä toinen niistä eilen poimimistani supersankari pilasarjiksista missä esiintyy Hulkki. Ihan hauska tämäkin😁. Ei kait muuta. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista The Butterfly Effect ja The Last Stand tuttu John Patrick Amedori täyttää tänään 36-vuotta. Star Trekistä tuttu George Takei täyttää tänään 86-vuotta. Elokuvista Scary Movie 3 -ja 4..., Meet the Spartans ja Epic Movie tuttu Carmen Electra täyttää tänään 51-vuotta. Sarjasta Criminal Minds ja elokuvasta Sonic the Hedgehog 2 tuttu Shemar Moore täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista Back to the Future..., Charlien enkelit ja Willard tuttu Crispin Glover täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista King Kong..., Tootsie ja Cape Fear tuttu Jessica Lange täyttää tänään 74-vuotta. Alien - Kahdeksas matkustaja ja The Witches of Eastwick tuttu Veronica Cartwright täyttää tänään myöskin 74-vuotta. Elokuvista Into the Woods..., Gamenight ja No Time to Die tuttu Billy Magnussen täyttää tänään 38-vuotta. Elokuvista Far and Away..., Austin Powers ja The Waterboy tuttu Clint Howard täyttää tänään 64-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista Lord of The Rings ja 2005 King Kong tuttu Andy Serkis täyttää tänään 59-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.