sunnuntai 11. marraskuuta 2007

Hyvänyön blogaus

Huomenna sitä joudutaan taas heräilemään aikaseen |O, joten ei muuta kuin nukkumaan vaan. -Nyt ei sit höpistä enempää vaan toivotetaan hyvää yötä ja MO!

"genre", tai kuten olin väärin kirjoittanut "gendre" -asiaa


Juups. -Mastku tosiaan huomautti, että olen leffa-arvosteluihini kirjoittanut useasti väärin sanan "genre" -heittänyt siihen "D" -kirjaimen väliin sanasta tullen "gendre". -Tässä tarkemmin muistellen, olen kirjoittanut sen "gedrena" siitä asti kun aloitin tekemään leffa-arvosteluita joskus viime vuoden puolella. Eli olis ihan v|tusti korjattavaa. -Pari jaksoin korjata parista viimeisimmästä leffa-arvostelusta, mutta kaikkia en jaksa ruveta etsimään ja korjailemaan |O. -Hullun hommiahan se on etsiä kaikki leffa-arvostelut blogista. -Jatkossa sitten vaan kirjoitan sen "genre".
...

Genre pallo -kuva

Kohta saattaa PIMETÄ blogi/Tiltti :'(... :o?!?!?


Mutta onneksi (luultavasti :/, eiköhän :)...) vain pieneksi hetkeksi =), FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo Tilt 2.0 se nimittäin tekee tuloaan :saint:, jossa/jonne vanhat blogaukset tosiaan siis siirtyvät =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta mun ja Hulkin kannalta toi on ehkä vähän huono juttu :'(.... :x, koska säkäriin tulee uus salasana ja Matskun säkäri kun me ollaan ilmotettu sinne niin :'(... No mutta, joka päivä (luultavasti :/, eiköhän :)...) kun Matsku netissä on niin... Niin tuskimpa montaa tuntia tarttee odottaa että vanha salasana on säädetty paikoilleen :saint:, mun ei ehkä yhtään kun kotona oon vasta niin myöhään arkisin :'(... :|... |O, mutta Hulk varmaan joutunee odottamaan :/, joopS :p... :D! No mutta...

Tilt 2.0 is incoming -kuva!

Edit.
Niin voidaanhan me (tai varmaankin Hulk :), mä kun arkisin oon kotona vasta niin myöhään :'(...) soittaa Matskulle kun uus Tilt pamahtaa :saint:...


...Tilt 2.0:n tuloa odottaessa =), kuhan ei salasanan laittoa vanhaksi tartte odottaa ikuisuutta :/... :'(, joopS :p... :D

Oonko tyhmä, vaiko kiltti -tai molempia?


Eilen tuli tehtyä aika sika tyhmä, mutta kiltti teko. Olin tyttöystäväni kanssa menossa Rautatientorin metroasemalle -laskeuduimme siitä liukuportaita, jotka on siinä Cafe Picnicin vieressä. Kädessäni oli tyttöystäväni juustohampurilainen, jota hän ei jaksanut syödä ja jonka antoi minulle. Siinä vieressä sitten seisoi eräs kerjäläisnainen, jolle sitten päätin kilttinä poikana antaa juustohampurilaisen, kun ei itsellenikään oikein maistunut. Siinä ei ollut vielä mitään tyhmää, mutta sitten kun kerjäläismummo pyysi vielä tarjoamaan kakkupalan ja kahvin siitä Cafe Picnicistä, niin menin sitten suostumaan :o. -Ja sitten mummeli halusikin vielä kaksi kakkupalaa ja kahvin, niin siitä tuli sitten 9 euron piffaaminen. -Se oli tyhmin ja samalla kiltein teko minulta ikinä :ashamed:...:saint:. -Joo, en kyllä toistamiseen tee samaa temppua. Kierran mokomat kaukaa. -Ja syön juustohampurilaiseni itse.
...

I am a moron (:ashamed:) VAI "pyhimys" (:saint:) -kuva

Keskiyöllä katseet (tai tallentimet) JIMille =)!

Tarvitseeko enempää mainita kuin ohjelman nimi: Alastonmallit nyrkkeilykehässä =)? No pistetään nyt seloste ja kuva (telkun oma).

Tässä ohjelmassa simpsakat neitokaiset ottavat toisistaan mittaan varsin vähäisissä vetimissä. Nyrkkeilykehässä nähdään tiukkaa vääntöä, kun selvitettävänä on kovimman kissan titteli. Amerikkalainen pisteohjelma.

Eli luvassa on puolitoista tuntia puolialastomia alanstonmalleja nyrkkeilemässä :o... Thank god for isänpäivä =), FUCK YEAH :D!

Ähhä-häh (:D) !!! -Vallattiinpas B)..., joop[b]s[/b]

No mitäpä kuvaan lisäilemään? -Jälleen kerran tuli vallattua uusimmat blogaukset sivu. -Piti nyt vielä -jotta blogauksia kerääntyisi -mainita asiasta, vaikka aika kulunut blogauksen aihehan tuo on. Ainoastaan, jotta kerääntyisi niitä blogauksia..., -Joops.
...

Vallattiinpas uusimmat blogaukset sivu (B)) -kuva

Isänpäivä

Tänään on tosiaan isänpäivä ja minulla on suklainen isänpäiväkakku -töistä sain mukaan. Voisinkin tästä pikkuhiljaa valmistautua kotiin (vanhaan) päin lähtöä. Sielä sitten saattaa tulla ehkä vielä jotain blogiin. -Kattoo sit.

Sunnuntain typy

Tiltissä ihmettelin leveää hymyä, mutta typyhän on selvästi odottamassa kunnon doggy style actionia -siksi leveä hymy. -Jos noin leveä hymy jo ennen mitään actionia, niin minkäköhänlainen on hymy sitten jälkeen actionin?