torstai 14. kesäkuuta 2007

Hyvät yöt ja MO!


Leffan pitäis alkaa ihan kohta puolin joten tämä oli sit tässä tältä erää. Huomenna sit uudet jutut. Nyt se on vaan hyvää yötä ja MO!

Grillibileet on muuten sit synttärit samalla

Jeps. Elikkä perjantaiset (22. päivä) grillibileet ovat samalla synttäribileet sillä Kazulla on 20. päivä synttärit ja suunniteltiin yhessä (minä ja Kazu) että yhdistetään mun grillibileet ja sen synttärit. Tämä vain tiedoksi. Lahjan saa tuoda omantunnon mukaan. Minä ainakin ostan jotain pientä.

Päivän "Häiritsevä tekijä" ohjelma!


Joo nyt tuli Hulkille kuin toinen mahdollisuus nähdä todella loistava sarja, kuvaa kun oikeata elämää, WAHT, heh! Tässäpä seloste:


SARJA ALKAA. Brittiläinen stand-up-koomikko Jimmy Carr juontaa ehdottoman erilaista game show'ta. Vaikeusasteiltaan tavanomaiset kysymykset muodostuvat haasteellisiksi epätavanomaisen vastaustavan tai vastauksen aikana tapahtuvan häirinnän vuoksi. Vastaaminen kertolaskuun ilman silmien räpyttelyä ja lävistyksen saaminen tai chilimukin kumoaminen jokaisesta oikeasta vastauksesta asettavat paineita oikein vastaamiselle. Vaikka palkintona onkin henkilöauto. Sekin tosin voi olla entinen auto, mikäli neljästä kilpailijasta voittajaksi selviytyvä vastaa viimeisiin viiteen kysymykseen väärin. Jokaisesta väärästä vastauksesta auto saa tuhoavan iskun. Brittiläisellä Channel 4 -kanavalla aloittanut show on vallannut jo USA:nkin markkinat. Jimmy Carr oli ohjelmasta ehdolla Kultaisen ruusun voittajaksi vuonna 2004. Ensimmäisessä jaksossa kilpailijat saavat sähköiskuja, irstailevat nudistien kanssa ja välttelevät linnunkakkaa. Palkintona on upouusi auto.


Joo todellakin kannattaa kattoa, *IN LOVE*, heh!


MAHTAVA sarja...

Torstain typy!


Typyn tuima ilme ei ole mikään ihme, sillä typy on koko päivän hellan ja nyrkin (:D) välissä aviomiestään odotellessaan joutunut itse omia "nappuloitaan" vääntelemään :x! Taidankin pistää mafian pitkään töissä viipyvän idiootti aviomiehen perään B) (idiootti kun antaa tommosen odotella kotona :D), ja mennä vääntelemään noita sen tilalle/puolesta B)... :D!

"Girls" (heh) sleep over torstaina (+typymuistutus)!

Joo tosiaan sitä voisi aloittaa leffaillan /-ja bileet jo torstaina mennen sit vaan perjantaina teiltä (Hulk) töihin, lyhyempi matka kun on (ainakin mulla...)! Niin ainakin minä, Matskusta en sitten tiedä jaksaako/kannattaako (jos on pidempi matka...), mutta mä voisin tulla jo torstaina ennen bileitä (21.päivä) ja leffailtaa (28.päivä) mennen sit perjantaina töihin teiltä ja tullen takaisin suoraan töistä, ellet nyt ole (Hulk) suunnittellut jotain tai ei käy, mutta tuskin (niin että ei kävisi, suunnitellu oot kyllä saattanut jo jotain...)! Eli mitein on, girls sleep over torstaina/torstaisinko? Joo ja Matskun vuoro "panna" typyä, heh!


I want a girls sleep over and I want it NOW, khyl, HEH!

Parasta tulla kunnon sää 22 perjantaina


Alan jo nyt olla huolissani ensiviikon perjantain säästä. Olisi syytä, että on poutainen ja kaunis sää sillon. Mieluummin kastun vesisodassa kuin vesisateessa. Vesisota vois olla yksi aktiviteetti siel bileissä. Sitten vain saunaan sen jälkeen. Mutta syytä ois, että lämpimät säät sillon perjantaina.

Edit tohon edelliseen

Juuri saamieni tietojen mukaan heinäkuussa olisi yksi vapaa viikko varattuna -mun vanhemmille. Mutsi sanoi, että voitaishan me tietysti mennä mukaan, mutta olin kyllä ajatellut kolmisteen jätkien kesken, joten ei onnistu. Elokuun puolella kuulemma olis kuitenkin viellä mahis mennä kolmisteen, joten kiinnostaisko sillon?

Meidän mökille Mikkeliin

Tai siis huvilalle pikemminkin. Se on sen verran iso paikka, että sinne mahduttaisi koko meidän luokan vanhasta koulusta. Ja sieltä olis lyhyt matka Mikkelin keskustaan -suorastaan kävelymatkan päässä sanoisinko. Mökki -eiku siis huvila on järvenrannassa, joten uimaan ei tarvitse tehdä autoreissua että pääsee. Kunnon sauna -hieman monimutkainen vain lämmittää, niin monta eri vaihetta. Ei riitä, että heittää vaan puita pökköön ja odottaa valmistumista, vaan hieman pidempi prosessi.

Mutta miten ois? -Jos saisin mökin vapaaksi joksikin viikoksi heinäkuun puolella, niin kiinnostaisko lähteä?

Särkänniemi tosiaan vois olla kiva


Kyllähän sinne lintsillekkin on tänä kesänä päästävä, mutta reissu Särkänniemeen ei kuulostaisi myöskään hassummalta. Siitä onkin aikaa kun viimeksi olin siellä. Taisi olla viellä '90 puolella -97 tai -98 muistaakseni. -Ja mökillekkin olisi kiva, mutta siitä erillinen blogaus.

Sumosta ei taida tulla mitään :'(...:/...

Saamieni tietojen mukaan toi on aika kallista puuhaa vuokrailla tollasia. Lähinnä jonnekkin isoihin firman bileisiin tollasia, ei tavallisiin kotipippaloihin. Ja vaikka uhoilin uhraavani säästötililtä siihen, taidan ottaa sen vain takaisin. Lähteeni sanoivat vain, että se olisi hirmu kallista, mutta ei sanonut tarkkaa hintaa, mutta oletan sen olevan jotain 500-600 hinnastoa. -Tai en tiedä ihan 600, mutta ainakin 400-500. -Joop. Taidan säästää mieluummin ensi kesän matkaan.

Lauantaiksi ohjelmaako/kö =)?

Siinä olis lauantaiksi hyvää ohjelmaa mikäli on valmis maksamaan lipuista 35 euroa. -Taisi mennä tämä ilmoitus hukkaan. -Taitaa vastaus olla "no chanse in hell I'm paying 35" -tai jotain siihen suuntaan. -Mutta kunhan mainostin.

Edward Furlong rumored back as John Connor


Terminator 2 -Judgment dayn John Connorina nähty Edward Furlongin on huhuttu Imdb:n tietojen mukaan Takas vanhaan rooliinsa neljänteen Terminator elokuvaan. Sepä olisi mainiota. Se Nick Stahl ei ollut mielestäni kauheen hyvä Connorina. Nyt jos saataisiin viellä Arska takaisin Terminatoriksi, niin leffahan olisi näkemisen arvoinen.