keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Joop. -Nukkumaan vaan

Olis joskus klo 10:00 aamuja koulussa, mutta kun ei |O. Eli ei muuta kuin nukkumaan sit vaan. Huomenna en pakosti pääse koneelle, mikäli sitten koulussa välitunnilla mene, mutta muutoin en pääse, sillä olen tyttöystävällä Masalassa ja niillä sielä ei ole konetta. Pieni etukäteisvaroitus. Nyt ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Typyjoulukalenterin 12. luukku!

Hmm =). Mitäköhän tuon luukun alta paljastuu? -No eiku Bloggeriin availemaan.
No sieltähän paljastuu erittäin mieluisaa saunaseuraa. -Miten yhtäkkiä tulikin kauhea halu päästä saunaan? -No jos tollasta seuraa saisi, niin voisin saunoa joka päivä.

Tilt tv tänään 10-v


No, tästä on kyse...
...
Tilt.tv:n 10-vuotisjuhlalähetyksessä tehdään peliuutuuksien lisäksi katsaus ohjelman historiaan. Juontajana Kristiina Wheeler. Tuotanto: Intervisio Oy.
...
Että sellasta.

(Heroes)

Kausi 1, jakso 9/23: Kohtalokkaat juhlat. Isaacin ennustamat kohtalokkaat homecoming -juhlat lähestyvät, ja niinpä Teksasiin kerääntyy sekalainen joukko erikoisia ihmisiä, jotka haluavat pelastaa cheerleaderin ja sitä kautta koko maailman. Intiassa Mohinder yrittää yhä selvittää, mitä polkua hänen tulisi seurata.
...
Eipä ole paljoa tullut seurattua, joten eiköhän jätetä tämäkin katsomatta? -Muutama jakso vain nähty. Pitäis nyt ekasta jaksosta lähtien seurata. Jatkossa sitten.

Liian lyhyt...


Aivan. -Se on liian lyhyt. Mokoma nettijohto nääs. Tarttis kuulemma sellasen kymmenen metriä pitkän johdon, jotta voitaisiin liittää kämppiksen laitteesta mun kannettavaan. Kattoo jos viikonloppuna kerkiäis etsiä jostain sellasta. Siihen asti joudun blogittamaan täältä kämppiksen koneelta minkä kerkiän.
...

Liian lyhyt... -kuva

Eiku kotiin sit vaan

Onpas tutun näköinen taideteos. -Missäköhän olen sen nähnyt? -No sehän on kotikulmillani Helsingin Laajasalossa. Miksikäs pistin sen tänne esille? -No koska kohtapuolin olen palailemassa sinne päin, joten se on siinä merkkinä siitä. Nyt sitten vain otsikon tavoin "eiku kotiin sit vaan".

Nettijohto omaan kannettavaan


Joops. -Nyt sitä ollaan kotona. Tulin hakemaan nettijohtoa (tollasta, kuten kuvassa), jotta saisin nettiyhteyden omaan kannettavaani. Kämppis on niin kiireinen koulujuttujensa kanssa, etten kerkiä olemaan koneella lähes yhtään, mutta nyt asiaan tulee muutos -olen koneella 24/7. -No en nyt ihan niin kauaan, mutta pitkään kuitenkin.

Joo. -Kouluhan päättyi, joten...

Koulupäivä päättyi osaltani, joten lähdenpä tästä nyt sitten kotia päin. Poikkean vanhan kämpän kautta hakemassa erään jutun, josta sitten blogaan kun pääsen sinne paikanpäälle. -Joops. Nyt vain sitten ei muuta kuin kotiin vaan.

Raportoin täältä koululta

Jee jee. Raportoin täältä koululta, joka juuri..., no, blogataan nyt erikseen kun siihen on kerran aikaa. Pikkästä aikaa koulun koneelta raportoin, joten nyt sitten raportoin. -Joops. -OK, se oli outoa. Eiköhän vain siirrytä eteen päin siihen seuraavaan blogaukseen?

Typymuistutus


Jeps jeps. Sehän on tänään minun (Hulk) vuoro pistää päivän typy. -Tiltin oma ex-juontaja Jaana Pelkonen muistuttaa minua sanomalla: -"Ja se on Hulkin vuoro panna..." . Ja panen kyllä ilomielin :p...:D.
...

Jaana Pelkonen sanoo "Ja se on Hulkin vuoro panna..." -kuva