torstai 13. syyskuuta 2007

Frangenin "Maailmanympäri" Simon tavoin: MOoOo!!

Mä en tosin lähde Tampereelle, mutta minä lähden nyt kotiin ja sanon tältä päivältä "MO" vähän niinki Simo siinä Maailmanympärivisailussa. -"Minä en lähde matkalle maailman ympäri. Minä lähden kotiin. MOoOo!!".
...

Oli khyl LOiSTava ohjelma se Fangenin maailmanympäriohjelma. Olin muten kerran studiossa seuraamassa kuvauksia yleisössä.

Törkytorstain -Roskasakki/Häiritsevä tekijä


Trailer Park Boys

Minä olen viina.
Lahey saa selville poikien salaisuuden ja tekee jotain peruuttamatonta. Ricky ja Julian ajautuvat erimielisyyksiin.
...

Jaa-a. Ja mitäs sit Häiritsevässä tekijässä tänään?
...

Häiritsevä tekijä

Kilpailijoiden keskittymiskykyä häiritään tällä kertaa mm. kuminauhoilla, showpainijoilla sekä linnunkakalla. Palkintona 5 000 puntaa, jotka voittaja saa kovin yllättävässä muodossa.

(Dexter)

Toinen mahdollisuus. Kylmäautomurhaajan uusin uhri löytyy jääkiekkokaukalosta. LaGuerta uskoo tietävänsä murhaajan henkilöllisyyden eikä kuuntele Debin vastaväitteitä. Dexter on valinnut seuraavan uhrinsa, mutta saa tästä selville jotain yllättävää.
...

Onko tätä edes MatoApinan tiimiläiset edes katsoneet? -Minä nyt aikasten herätysten takia en ole kyennyt katsoa, mutta mitenkäs muut? -Turhaanko tätä mainostan?

Illan LOSTissa tänään


Elämisen hinta. Locke ryhmineen lähtee etsimään toiselta asemalta keinoa siepattujen löytämiseksi.
...

No voi pentele :x...:o. -Mähän en kykene katsomaan tota ku kotona (uudessa) ei näy telkkari viel ja digiboxi vaatii antennijohdon mitä tietty ei ole. Sielä ku on kaapeli. Eli pitää järkkäillä sekin nyt jotenki kämppiksen kaa

Päivän typy

=)..:o...:p...=)...:o...:p...=)...:o...:p <---(kattoo kiihottuneena suu auki kieli ulkona) *DROOL*. -Sanat ei nyt oikein pääse suusta, kun suu on kuvailemassani asennossa -auki kieli ulkona.

Neljäntinä ollaan -Nousussako/kö =)?

Ollaan nähtävästi nousemaan päin aktiivisimmissa. -Hyvä hyvä. Ehkä kohta ollaan taas ykkösiä -FUCK YEAH B)!! -Ja nyt kun huomenna saan tunnukset ja salasanat yms. koulun tietokoneisiin, niin pääsen koululta käsin blogailemaan välitunneilla. Fucking awesome. Paitsi lyhyillä välitunneilla pajoa kerkee blogailla, mutta sen mitä kerkee.

Maanantai 10.09.07 -"Golfia liikkatunnilla"

En päässy maanantaina tästä blogailemaan, joten blogaan sit nytten. Eli. Meillä oli liikuntatunnilla golfia ja aika hyvin se sujui minulta, vaikka viimeksi tuli pelattua lukiossa joskus liikuntatunnilla. Hienosti lenteli pallo. Myös puttauksissa meni ihan hyvin -sain kolmella puttauksella reikään pallon. Oli khyl TOD kivaa ja TOD haluaisin uudestaan golfaamaan.

Typyn "panemisesta" (:p...:D)


Aika surkee panokuva löyty, mutta joop. Elikkä siis tänään on sit mun vuoro pistää, ku nyt pistäydyin täällä "vierailulla". -Joop, no kohtahan sen vois pistää kuhan eka blogaan pari juttua ennen sitä. Pitää nyt vähän kertoa menneitä tapahtumia jotta blogauksia kertyisi ja muutenkin kuulumisia jne.

"I'm Back, Baby!"


Yeah B)!! -Pitkästä aikaan blogin ääressä. Tulin kotiin (vanhaan) tuomaan kokkivaatteet pyykkiin ja ryntäsin samantien koneelle. -Onki jo ollu ihan ikävä tätä paikkaa :'( <---(liiks). -Eipä olla kaverin kaa vieläkään onnistuttu tekemään nettiasialle mitään. Mutta eiköhän se kohta puoliin hankita. -Kattoo. ... I'm back baby, YEAH B)!!!