tiistai 6. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus -Omatekoista kuvaa kehiin

Taas vaihteeksi omatekoinen hyvänyönkuva -yllätys yllätys, taas tollanen sikeitä vetelevä tyyppi jolla Z kirjainjono yllä. Meitsikin voisi mennä vetelemään sikeitä ja täten toivotankin teille hyvää yötä ja MO!

Parantelin hieman kuvaa

Parantelin hieman kuvaa paintissa -eiköhän nyt näytä enemmän -ainakin mielestäni. -Korjasin paremmaksi tuon korvan, otsan ja silmien värit pistin oikeaksi.

Hanksin Tomppaa etsin, mutta...

Juu. -Eipä tainnut yhdennäköisyys napsahtaa oikein kohdalleen taaskaan -kuten kävi viimeksi Tysonin Miken kohdalla. -No mutta Hanksin Tomppaa yritin tavoitella kuvallani.

I'm sorry... But that's the wrong answer

Valitettavasti joudun toteamaan, että molemmilla meni väärin :'(...:ashamed:...:/...:|.. -Mutta taas taisi mennä sen piikkiin, että kuvan hahmo ei ehkä näytä yhtään siltä keneltä pitäisi. -Ja se paljastuu seuraavassa blogauksessa.

Guess Who?

No nyt ei ole mitään spoilaavia vihjeitä ängetty kuvaan -pelkkä hahmo ja keltainen tausta. Sellainen vihje kuitenkin, että näyttelijää haetaan ja todella hyvää sellaista.

Jälleen olisi "Guess Who" arvuuttelun aika

Jeps jeps. Sain juuri valmiiksi uuden kuvan arvailtavaksi ja eiköhän tehdä niin, että vastaus paljastetaan heti jonkun/joidenkin saatua oikean vastauksen lähetettyä yksäriin. -Mitään viikon vastausaikoja jaksa. -Seuraavaksi siis tulossa uusi guess who kuva.

Hauska vallankumous-t-paita

Proidilta tuli taas sähköpostia -tälläkertaa hauska vallankumousaiheinen t-paita, jossa Che Guevaran tilalla on apinan kuva ja "viva la revolución" sijaan lukeekin "viva la evolución".
Sitaatti proidin sähköpostiviestistä:
...

"Tällaista vallankumous-t-paitaa minäkin mieluusti käyttäisin."

Päivän video :D!

Päivän video, nimeltään Ron burgundy is the king of sparta, on upea ja hauska sovitus tästä upeasta trailerista. Paras kohta videossa ja Uutisankkuri -leffassakin on kun Jack Blackin esittämä motoristi potkaisee Baxter koiran alas sillalta :D! Kohtaus on kuin luoto 300-sovitusta varten :D! Lisää hauskoja ja hienoja 300-aiheisia videoita löytyy tästä B)... :P.

Päivän kuva!

No sehän on hienostopingviini frakkiin tälläytyneenä :D, vaikka sen ulkonäkö muistuttaa frakkia ihan ilman mitään... frakkia :D!

Päivän makee kuva + ennakkotypymuistutus :P!

Tommonen hieno "poseerauskuva" Hitman: Blood Money -pelistä löytyi eilen kun etsin Tontsan kanssa perjantaina katsotun Hitman -leffan julistetta tarinaani varten B). Kuvahan sopisi myös typymuistutukseksi, mutta koska Hulk ehti jo paneskella :'(... :D... :P, niin olkoon sitten vaikka itselleni huomiseksi ennakkomuistutuksena :P.

Mister Bondin uusi banneri

Pitäähän tässä nyt kehaista, kun Mister Bondkin niin hienosti kehui meidän nykyistä banneria :saint:...:). -Jeps. Makee on -vaikka ei siinä edellisessäkään vikaa ollut.

(C) Vapaita kuvia

Tarkennetaanpas kuvan sanomaa. -Joo, eli päivän kuvat on nyt vapaita muiden pistettäviksi. Meitsiltä ei näet ole tänään tulossa. -Päivän makee kuva on myöskin vapaa, että jos on, niin siitä vaan. -Kunhan ilmoitin.

Päivän typy

Nuhako typyllä kun noin niistelee? -Vai niisteleekö? No, Bloggeriin vaan selvittämään, että mitä ihmettä.
Nuhasta ja niistelystä viis kun kyseessähän on nunna, joka tekee syntiä. -Juuri sitä mitä alleviivasin illan 4D-dokumentin sepityksessä.

4D-dokumentti + typymuistutus (itselleni)

Jaa-a. Mielenkiintoinen aihe taas illan 4D-dokkarissa. -Alhaalla sepitys olkaa hyvät...
...

Useimmat tekevät sitä, mistä vain harva uskaltaa puhua. Masturbate-a-thon on kalifornialaisen seksologipariskunnan Carol Queenin ja Robert Lawrencen kehittämä vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotolla ylläpidetään uudenaikaista seksuaalivalistuskeskusta San Franciscossa. Brittiläisessä dokumentissa seurataan ensin masturbointimaratoniin valmistautuvia ihmisiä San Franciscossa ja sitten suuria tunteita herättänyttä ensimmäistä Masturbate-a-thon-tapahtumaa Lontoossa. Dokumentti.
...
No nyt kun on noin kiinnostava aihe tänään luvassa, niin eiköhän sitten pistetä päivän typyksikin sellainen, jota katsellessa on kiva sitten... (HUOM. alleviivatut sanat) :p...:D.. -Joops.