sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Nyt jo nukkumaan |O *huoh*...

Yhdeksän kello vasta tulossa ja meitsi jo vetäytymässä nukkumaan :o...:/...:|.. -No, huomenna on taas sitä koulua jaksettava, joten mitä aikasemmin nukkumaan sen paremmin jaksaa, eikä sitten käy kuten kuvan tytölle. Eipä sitten muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

EDIT. Harmi jättää blogi näin aikaseen, mutta toivottavasti muut jäsenet jaksavat vielä pitää huolta, että juttua pisaa.

Päivän video :D!


Joo Smoshin uusin video, joka on khyllä tullut jonkun aikaa sitten :/... :'(... :p... :D, on ansaitusti päivän video =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo khyllähän Smoshin uusimman videon pitäis olla aina sen päivän video kun se tulee :saint:, koska onhan noi sen verran LOiSTavia *SYDÄN*! Joo noitten kaikki videot pitäis khyllä esitellä päivän videoiden kautta B), mutta, no siinähän menis ikuisuus :'(, mutta, no vähitellen kun noita esittelee (jota ite ainakin aion tehdä) =), niin..., joopS :p... :D! No mutta siihen videoon =), joo "pilaversiohan" se on jostain (jonka linkitän tohon :p...) toisesta videosta/elokuvan kohdasta :D, jonka kautta sais päivän kuvan :saint:... :x, koska Smosh suosittelee ton toisen videon, jonka on upannu joku muu :p, katsomista ensin (mikä kannattaakin tehdä :p...), niin kaikki Smosh fanit, tai miksei vihaajatkin :p, on rynnänny spämmimään Smoshia sinne *SYDÄN*, EHEHEHEEeeeee :D! No mutta :p...

There Will Be Blood video (josta Smosh tekee pilaa =)... :p... :D) -linkki!



Smosh - There Will Be Pokemon video (Smoshin pilaversio There Will Be Blood elokuvan kohdasta B)... :p... :D) -linkki!



Smosh There Will Be Comments 'cause of Smosh =)... :p... :D -kuva!


...videosta/videoista vaan nauttimaan *SYDÄN*, tai katsomaan tota toista (mikä lie alkuperänen shitti |O... :p.... :D) ja nauttimaan tosta toisesta (Smoshin videosta =)... :p... :D) :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän kuva!

Ilmeisesti jonkin näköisestä painista on kyse :x!? Ei kyllä hajuakaan mistä leffasta tms. toi on :$, mutta se vaan on niin hullunkurinen että se kelpaa mainiosti päivän kuvaksi :D!