perjantai 16. lokakuuta 2009

Päivän makee kuva

Aluksi olin BB dissaaja -nyt seuraan ohjelmaa ihan mielelläni ja minulla on jopa suosikki asukas BB-talossa..., nimittäin helsinkiläinen tietotekniikan diplomi-insinööri..., Esa A. -LOiSTo tyyppi -tahdon TOD miehen voittavan. -Tollanen makee kuva löytyi herrasta googlettaessa hänen nimellään.
...

Esa A. +++

Perjantain ensi-illat Nro 3

Magneettimies

Valitettavasti en saanut linkitettyä yllä olevaa otsikkoa..., mutta toisaalta -väliäkö sillä nimittäin kyseessä on kuitenkin -"ei kiitos"-leffa..., joten mitään linkittelyjä ansaitsekkaan. -Tosin Imdb:stä kun yritin leffaa etsiskellä..., niin tuli pelkkää "no matches" valittelua..., eli se siitä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Stoning of Soraya M.

Jälleen ehkä mieluummin suoraan DVD:lle..., mikäli haluan laajentaa draamahyllyä..., mutta teattereihin asti en ole menossa katsomaan leffaa joka käsittelee naisen kivittämistä. -Sellasen leffan voi juuri hyvin katsoa mieluummin suoraan DVD:ltä.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Fame

Ei nyt ehkä ihan teattereihin asti..., mutta jos innostun tekemään kokoelmiini musikaalihyllykön..., niin kyllä voisi harkita. -Omistan tällähetkellä ainoastaan yhden musikaalielokuvan ja hankkimatta on monta ihan teattereissakin nähtyä mainiota musikaalipätkää..., joita en nyt kuitenkaan rupea tähän listaamaan.