torstai 20. toukokuuta 2010

Suomi-Tshekki 1-2 -HÄVIÖ :|...:/...:x...:$...:o...???!!!

Joo -antaa kuvan taas puhua puolestaan. -Ei edes huvita sanoa mikä on lopputulos -lukekoot kaikki sen oheisesta kuvasta. -Se on kiitos ja hei...!!!

Taas satelee ikävä veikkaus :/... :(... :'(... :p... :D!


Joo, on se tälläkin kerralla veikattava häviötä :(, vaikka, no pakko voittohan se olisi edessä... Mutta, no eiköhän tämä siltikin viedä =), finaaliin pääsy on sitten jo eri juttu :/... Kaksi-nolla siis sisään...

TONTSA: 2-0

...joka toivottavasti menee päin mäntyjä :|... :/... :'(, joopS :p, eh-heeeeeh :D!

Missaan illan ottelun -NooOoOoOoOoUuUuUuUuH...!!!!!!

Ääh -tulikin kiirus takasin tunnille..., mutta eiköhän kuva kerro jo enemmän kuin tuhat sanaa. -Muokkaan sitten kyllä myöhemmin tekstin fiksummaksi.
_________________________

Säästän kuitenkin tuon koulussa kirjoitetun osuuden ja kirjoitan sen fiksumman osuuden tähän alas. -Joops..., elikkä siis missasin illan ottelun tänään kun tuli sukulointimeno Tikkurilaan ja menin sinne heti koulusta -ja tuli kotiin tässä vasta ihan hetki sitten. -Eli blogattavaksi jää vain pelin tulos joka kuulemani mukaan ei ole yhtään hyvä.

Päivän makee kuva + Illan leffa: Ju-on: -The Grudge

Päivän makeena kuvana toimii tämän iltaisen leffan makee logo. -Just hieno toi "O" -kirjaimesta kurkkiva silmä. -Illan leffana tosiaan tänään siis alkuperäinen Kauna kauhupätkä..., eli...
...

Ju-on: -The Grudge

Japanilainen kauhuelokuva nuoresta sosiaalityöntekijästä, joka työvierailu perheen luona muuttuu painajaiseksi. Jokainen, joka asuu tai vierailee kirotussa talossa, saa kimppuunsa murhattujen asukkien kaunaiset henget.Ohjaaja: Takashi Shimizu, Japani 2002. (92') Pääosissa: Megumi Okina, Misaki Ito, Misa Uehara, Yui Ichikawa ja Kanji Tsuda. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille ja nuorille.

...

Näitä alkuperäisiä japanilaisia Kauna leffoja en olekkaan nähnyt. -Siksipä onkin kiva että se tulee nyt telkkarista. -Toki voisi myös harkita sarjan hankkimista DVD:lle.

Veikkauksia kehiin

Joops. -Taas voisi laittaa veikkauksia kehiin mitenkä tämän iltainen peli tulee päättymään. -Oma veikkaukseni on...
...

HULK: 3-2

Aika samanlaisella linjalla minäkin...

MATSKU: 4-2

Suomi vs Tsekki klo 17:15 [Päivän liikkuva(t) kuva(t)]

Suomi kohtaa tänään illan ottelussa klo 17:15 Tsekin pojat. -Jännityksellä taas odottelemaan illan ottelua. -Nyt ei kyllä enää käytetä taika 8 palloa -siihen ei ole enää luottamista. -Mutta kuten edellisessä Suomi-Venäjä matsissa..., taas voisi laittaa veikkauksia kehiin. -Erilliseen blogaukseen tietty.