perjantai 16. joulukuuta 2011

Typyjoulukalenterin 16. luukku

 Mitäs -typy haluaa ottaa kuvan -varmaan joulukorttia varten. -No otetaanpa nyt eka toi ruma luukku tosta edestä pois.
Nyt näyttää paremmalta. -Ei muuta kuin räps-räps -kuva kameralla -ja läps-läps -spank dat ass.

Kuin kaksi marjaa

Tuli noista Alvin pikkuoravista mieleen että nehän ovat täysin kuin kaksi marjaa team MatoApinan kanssa. -Yksi oravista on vieläpä pullukka -ja se sopii täydellisesti minun itteni (Hulk) kanssa yks yhteen. -Täydellisesti jopa samassa järjestyksessä noissa kuvissa. -Matsku keskellä kuten Alvin..., minä oikeassa reunassa kuten pullukkaorava -ja Tontsa vasemmalla kuten rillipääorava. -Vielä kun olisi sattumoisin sama poseeraus niin perfetto olisi..., mutta...

Perjantain ensi-illat Nro 4

 SuperClásico

Perjantain ensi-illat Nro 3

Hysteria

Säästetään nyt sitä -"ei kiitos" -kuvaa vielä tämän blogauksen ja pistetään tähän vielä ihan normaalisti tekstipätkän saattelemana se -"ei kiitos". -Eli -"ei kiitos". -Mutta seuraavaksi esiteltävään leffaan -aistin että sekin on täyttä ulostetta -tulee pelkkä se -"ei kiitos" -kuva.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Avain Italiaan

Kotimainen leffa -eli se on se -"ei kiitos"..., mutta plussana mainittakoon että leffa on tehty yhteistyössä USA:n..., Italian ja UK:n kanssa. -Mutta se on aivan pikkiriikkisen pieni plussa -joten pysyttelen kuitenkin siinä -"ei kiitos" -kannassani.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Alvin ja pikkuoravat 3

Ihan teattereihin asti ei kyllä houkuttele..., mutta DVD-kokoelmiin trilogiaboksissa -tarjous sellaisena -kyllä houkuttelee.
-Hmm -noista pikkuoravista tuli eräs juttu mieleen -josta voisin sitten tehdä erillisen blogauksen heti ensi-ilta esittelyjen jälkeen.

Päivän "McBusters" video 3/3

Tässä olisi nyt viimeinen osa blogaamiani McBusters videoita. -Eipä kait muuta kuin -enjoy the vid -olkaa hyvät...
...

Päivän kuva

Muistatte varmaan marraskuussa päivän kuvissa blogaamani tosielämän Timon ja Pumba kuvan...? -Kuinka blogauksen lopussa mainitsin mitä Simba tekisi tosielämässä...? -No nytpä löytyi sillekin oma kuvansa. -Enjoy.

Joulukalenterin luukku 16 avattu

Joulukalenterin luukku 16 avattu