torstai 14. joulukuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Katsoinpa sitten tämän jatko-osan, ja... Noh, onhan tämä ihan hyvä elokuva - varsinkin näin uudeksi 😈 Ygösen arvostelin 1. Joulukuuta (itse arvostelu, tai linkitys siihen...)!

Top Gun: Maverick (2022) [mun arvostelu]

🌟🌟🌟🌟-

Ei kait muuta, kun itse traileriin - ei mulla oikein mitään lisättävää ole 😕 itQ 😓 joopS 😋 EHEHEHEEEeeeeee 😁

Ihan vauhdikas trailer, ja... Noh, olihan tämä ihan "vauhdikas" elokuva B) Khyllä tämä kokoelmiin pitää ostaa, vaikka... No jos pitäisi valita, eka vai tämä jatko-osa - niin...

Päivän toinen leffa

Nyt menee uusintakatseluun viimeksi teattereissa nähty törkykomedia - Strays - Suuri kusetus. Tää on kyllä hupaisa pätkä. Ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se seisoo valmiina, varsin herQllisen näköinen 😊😋

Eiköhän mennä suoraan salamakuvaan..?

Sitä ei khyllä jatkossa tarvi mainita (että "mennään salamakuvaan"), koska niin monta kertaa olen sitä jo hokenut 😵😖😕😓😋😁


Olen khyllä myös hokenut "hyvää SETtiä", mutta... Se vielä menkööt, mutta salamasta en jaksa enään hokea :| =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeeeee :D

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoaksi vedän huiviin loput Twinkies leivoksista ja juomana toimii tekemäni Candy Corn likööri mistä tuli muuten aivan h3mmetin hyvää.

Päivän poster + trailer

Se on vihdoin täällä: -neljännen Beverly Hills Cop: Axel F elokuvan traileri. Ja yllä👆 oleva teaser posterkin on ihan tyylikäs. Elokuvassa näkyisi olevan kaikki tutut kasassa. Näyttelijät - tunnari ja meininki. Ei muuta kuin traileria kehiin. 

...

Päivän leffa

Parhaillaan uusintakatselussa tämä yliluonnollinen trilleri - Sudenkorento. Olen jo katsonut jonkin aikaa joten ei muuta kuin takas leffan pariin. 

Päivän ruoka

Tänään sitten pääsin tekemään sen ruoan mihin olin ostanut ainekset jo 11. päivä maanantaina. Käytin kahta eri pastaa: mustekalan mustepastaa ja tavallista pastaa. Ihan hyvää tuli. Jäi myös runsaasti yli toiselle päivälle.

Joulukalenteri, luukku 14.

Tallin taakse

ei viedä kuin pelko.

Muut on kutsuttu sisään.

Päivän (musa)video

Tähän kappaleeseen olen törmännyt Facebookissa videoissa missä näytetään ihmisille sattuvia vahinkoja. Tämä biisi soi videoiden taustalla. Biisin nimi on Afro-Nar ja siitä vastaa Kvng Vinci niminen artisti. Alla👇 (musa)video olkaa hyvät...

...

Ruoka ostosten esittely

Nyt pitäisi tulla kova SETti - got it? - kanaSET 😇😈😎😋😁 Ei kai pidemmittä puheitta, kun esittelemään ostokset - oli niin hyvä "läppä" 😨😖😕😓😋😂 Kariniemen KanaSet Kanaranskikset (kurkkumajoneesi -& Sweet Chili dipit - 330g 5,89e) ja juomaksi Coca-Cola Original Taste Delicious & Refreshing (0,33L 0,5833e).


Khyl pitäis kelvata, ihan näin "raakana" =O =X No olen aikasemmin(kin) selittänyt, että jos syö yksinään - ilman lisukkeita, niin se on "raakana". Spaghetti oli vähän mielessä, mutta... Khyllä nämä ihan näinkin uppoaa, vielä kun on hyvä dippi (kurkkumajoneesi) mukana =) :P

Happy Birthday Sophie Monk

Tänään viettää syntymäpäiviään näyttelijä Sophie Monk joka muistetaan ehkä parhaiten elokuvasta Date Movie. Samana vuonna hänet nähtiin myös Adam Sandler komediassa Click. Sophie täyttää tänään 44-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳❤️ ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳❤️ Sophie Monk.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors 

Typyjoulukalenterin 14. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 14. luukku.
Typy näyttää tykkäävän lumienkeleiden teosta..., mutta mitä jos siirryttäisiin sisälle lämpimään missä voi tehdä sitten enkeleitä toisenlaiseen valkoiseen aineeseen.