tiistai 27. syyskuuta 2022

Jaahas, se olikin jo keksitty

No se olikin jo keksitty se -"Tuusannuuskamuikkunen" -eräs nimettömäksi jäävä käyttäjä oli jo 5 tuntia sitten julkaissut omansa. No muuta nyt siellä on sitten kaksi eri versiota. Vielä ei ollut oma versioni saanut tykkäyksiä😐.

Päivän KKSA-kuva

Tälle kuvalle en kyllä odota tykkäysvyöryä Facebookin KKSA-ryhmässä. Siellä on meneillään Muumien Nuuskamuikkunen teema ja tässä oma muokkaukseni joka kulkee nimellä -"Tuusannuuskamuikkunen"🤦‍♂️. 

Koronatesti - mitä paljastui?

Tästä aiheesta blogasin jo aikasemmin. No ei kai sen kummemmin kiertelemättä...

Kaksi viivaa tuli - kahteen kertaan (kun ei uskonut ekalla 👿😁), eli positiivinen tulos 😱😱 No onneksi ei mitään kuolemanvakavaa - aika mieto on ollut. Tai LA oli aika paha, mutta siitä eteenpäin on vaan mennyt parempaan suuntaan 😊

Nyt on vaan mielessä - tai täysin paraneminen on tietenkin ensin 😊, että PE piti Avatar mennä katsomaan - liputkin on jo hommattu. Onko muut jäsenet valmiita ottamaan riskiä? Matskulle laitoin jo viestiä, Hulkillekin laitan (jos tähän ei tule vastausta...)! Ja miten leffateatterin muu väki, kannattaako mun näin nopeasti mennä ihmisten ilmoille? Tunnen oloni khyllä jo lähes terveeksi - ja PE on vielä pitkä matka. Jostain luin että 5 päivää pitäisi olla kotona, se täyttyisi KE (tai melkein jo TI - PE kun tämä alkoi, mutta aika illalla vasta...)!


Hemmetin sairaus - pitikin tarttua. Lähes ikinä tartu mikään, kipeänä olen ollut todella harvoin... Nyt sitten osui ja upposi - onneksi pahin on jo takana. Ellei tämä uudelleen ala, mutta... En usko! Ohi alkaa olemaan... :)

Päivän trailer

Tässä leffa joka ainakin minua (Hulk) kiinnostaa kovasti nähdä -kauhupätkä nimeltä -Smile. Alla👇 nähtävän trailerin perusteella ainakin varsin kiehtovan oloinen filmi.

...