perjantai 9. tammikuuta 2009

Perjantain typy!

Maanantain postikorttitypyn lisäksi Teneriffalla näkyi paljon surffaritypyjä, jotka käyskenteli...

...pyllisteli...

...ja makoili rannalla kuin tarkoituksella poseeraten mun kameralle =).... B)... :D!

No eih :(... vaan noi on jonkun ammattilaispaparazzin kuvia ties mistä päin maailmaa :'(... mutta oli tossa joku totuuden siemen :saint:... :D, nimittäin se että surffareita siellä riitti :p! Tosin niistäkin valtaosa oli miehiä ja ne harvat naiset oli märkäpukuun sonnustautuneina :'(... :D! No mutta kyllä hotteja yläosattomiakin typyjä sen verran näky =), että tulin vakuuttuneeksi uudesta ammattivalinnastani: Vain aurinkorantojen kuvaamiseen keskittyvä paparazzi-valokuvaaja B)... :D!

Hulk MatoApinan timmille...

Äiti lahjoitti minulle bonuskortin joka mahdollistaa 2-4 henkilön risteilyn Helsingistä Tukholmaan. Kortti on voimassa 7.1-11.3.2009 asti sunnuntai-keskiviikko lähdöillä. -Elikkä, miten olis joku sunnuntai lähtö risteilylle -mielellään tän kuun aikana, ensi kuussa minuulla on huonot mahikset ku on työharjoittelu. Lisätietoa sitten kun lähtö on sovittu.

Perjantain ensi-ilta Nro 4

Rööperi

Harvoja kotimaisia mitä suostuu teattereihin asti, mutta sitten ainoastaan teatterihin asti. Yhtäkään teattereissa näkemääni kotimaista elokuvaa en ole hankkinut DVD:lle vaikka olisinkin kehunut leffaa. -Kotimaisten leffojen kohdalla minulle riittää se yksi kerta teattereissa. Toisen kerran sitten ehkä, kun se tulee telkkarista.

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Taken

Jotenki kiinnostava, mutta vain DVD kiinnostava. Mitään trailereita en ole nähnyt, vain muutaman julisteen jossain Helsingin leffateattereissa. -Kuitenkin joku toimintatrilleri, niin sentään jotain mahiksia. Ja pääosissa kelponäyttelijä Liam Neeson, eli voipi olla ihan katsottavakin pätkä. -Mutta tosiaan DVD:ltä. Ei nyt ihan teattereihin kuitenkaan.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Changeling

Angelina vetää selvästi taas Oscar-suorituksen äitinä, jonka poika kidnapataan. -Neiti Jolie osaa nähtävästi muutakin kuin actionrooleja (Lara Croft, Wanted). -Taidan kuitenkin pysytellä niissä mieluummin kuin menisin kasomaan häntä nyyhkyttävänä äitinä, eli "ei kiitos"-leffoihin tämäkin. -Tai on tää nyt mielenkiintoisempi kuin edellinen tuulilasipyyhkiäleffa, mutta ei aivan teatteri kamaa.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Flash of Genius

Ei vaikuta oikein sellaiselta leffalta jonka haluisin nähdä; -leffa kertoo miehestä joka keksi auton tuulilasinpyyhkimet ja suuttuu kun hänen ideansa varastetaan. Oikein mielenkiintoista seurattavaa. -Selvä "ei kiitos"-leffa. Ei pahalla.