maanantai 27. syyskuuta 2010

No more twenty four (24) :/... :|... :(

Piti tulla blogaamaan että Hulkin blogaamissa 24:ssa on virhe, mutta, no oikein se oli; 24:nen tuleekin kaksi kertaa viikossa :x, toisinkuin luulin että se tulisi kerran viikossa (että tiistain jakso olisi uusinta...)! Noh, se sitten kääntyikin sarjaa vastaan :|... :o, no en mä jaksa kaks kertaa viikossa kattoa tommosta "paskaa" (sen takia "paskaa" kun sitä tulee paljon :p... |O), kerran viikossa olisi ollut juuri sopiva :)! Voisihan sitä tietenkin jättää niitä talteen myöhemmin katottavaksi, mutta, no sitten niitä vaan kertyisi niin "paskan" paljon että..., FORGET ABOUT IT, twenty four (24) is OUT OF THE LIST (list of what tv-shows I watch :p)!
Pikkasen khyllä harmittaa menetys :/, avausjakso kun sai aika hyvin koukutettua =), varsinkin singolla helikopterin TUUSAN NUUSAKSI PAMAUTUS *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Mutta, no ehkä joku toinen kerta ja aika :), ehkä ei :(, aika kertonee :saint:... Pistetään nyt päivän selostus vielä tähän jos joku onnekas jaksaa ton "paskakasan" (:p... :D) perässä pysyä;

20.00 - 21.00. Jackia epäilyttää tehdä yhteistyötä epätasapainoisena pitämänsä Reneen kanssa. Vaihtoehtoja ei kuitenkaan ole, sillä Renee on CTU:n ainoa luotettava yhteys Venäjän mafiaan. Presidentti Hassan pitää häntä vastaan kohdistettua murhayritystä vallankaappausyrityksenä ja pohtii, millaisiin toimiin hänen pitäisi tarttua kotimaassaan saadakseen tilanteen hallintaansa. Danan piilottelema salaisuus uhkaa pilata sekä hänen uransa että hänen kihlauksensa.

Kieltämättä aika herkulliselta kuulostaa =)...


...mutta, no ala nyt "paskaa" syömään vaikka kuinka hyvältä se näyttäisi :x... :|... |O... :/... :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

Päivän makee kuva

Taas Ghostbusters aiheinen makee kuva olisi luvassa. -Nyt löytyi tollanen upea kuva: -Ghostbustersien protonipyssy Nintendo Wii ohjaimena. -TOD voisi kyllä tollasen hankkia -sitten minäkin (Hulk) voisin pelailla jotain leffa/peli-illoissa. -Kaksi tollasta niin kaksinpelinä. -Tai samantien kolme niin koko MatoApinan tiimi voisi leikkiä Ghostbusterssia. -Aivan hemmetin makee.

Päivän ällöttävä kuva + video

The Terminators

Siis oh me lord mitä rahastus paskaa. -Joku halpistuotannolla tehty oma Terminator elokuva -vieläpä sama valmistusvuosi kuin hieman TOD paremmalla Terminator elokuvalla -Terminator Salvation. -Leffan julistekin yrittää olla niin makee..., mutta kelpaa vain päivän ällöttäväksi kuvaksi. -Kaiken ällöttävyyden kruunaa leffan traileri -joka toimii päivän videona.
...

Päivän "Ghostbusters" typy(t) 6/6

Siinä vielä aikaisemmin jokainen erikseen esitelty haamujengitypy samassa yhteiskuvassa. -"If there's something hard -in your underpants -who you gonna call...? -Those bitches...!!" -Tässä oli kaikki Ghostbusters typykuvat -ja typyt ylipäänsä minun (Hulk) osaltani.

Sain sleepover kutsun

Hjoops. -Illan ohjelmat saattavat jäädä tältä illalta näkemättä -tai kyllä jäävätkin -sillä menen yökylään eräälle kaverille --no kerrotaan nyt täälläkin -siis tyttöystävän tykö meen yökylään tänään. -Mutta onneksi ohjelmat tallentuu -nehän on aina muutenkin katottu tallentavalta joku toinen kerta.

Miehen puolikkaat / Family Guy

Mitäs hauskaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Taivuttelua. Judith raivostuu lopullisesti Charlielle, kun Jake on taas oppinut pahoja tapoja sedältään. Vaikka Judithilla on joukko ystäviä takanaan, Charlie saa jälleen miehisellä viehätysvoimallaan hurmattua naiset ja käännettyä Judithin pään.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Family Guyssa..., mitäs siinä olisi tänään luvassa...?

Pako ja pakkorako. Lois luisuu huomaamattaan rikoksen poluille, ja silloinhan ei tunnetusti hyvä heilu. Kuinka perhe kestää äidin tuomion, ja voisiko sen kärsimiselle olla jopa jokin vaihtoehto? Aivan helposti homma ei ainakaan käy. Emmy-palkittu amerikkalainen piirrossarja, jonka on luonut Seth MacFarlane. 
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Odotan illan ohjelmia suurella innolla. -Yksi pieni -"mutta"  tässä kuitenkin piilee..., mutta selvitetään se pieni mutta sitten erillisessä blogauksessa.