maanantai 6. helmikuuta 2023

Päivän makee kuva + video

Julkaisin tästä jo Facebookissa ja blogasin siitä myös omassa Jurassic Mania blogissani..., mutta blogaistaanpa vielä täälläkin päivän makeena kuvana ja päivän videona. 
Tosiaan Facessa törmäsin tähän videoon missä tyyppi rakentaa suklaasta jättiläismäisen Velociraptor veistoksen. Onhan se nyt aika h3mmetin makee kuten oheisesta kuvasta voi nähdä. Alla👇 vielä video. 
...

Päivän jälkiruoka

Aika siirtyä jälkiruoan pariin ja syödä ensimmäinen neljästä Grand Dessert vanukkaista maultaan - Double Choc. Eipä kait muuta - sitten takas leffan pariin. 

Päivän leffa

Päivän leffana toimii tämä viimeisin DVD hankintani - Nicolas Cagen tähdittämä lännenelokuva The Old Way. Sitten vaan leffaa pyörimään. 

Extra juoma

Ruokajuomana toimii tosiaan Dr. Pepper ja siinä kaatuu nätisti mukiin.
Ja siinä täys mukillinen pullon vieressä. Kohti päivän leffa blogausta seuraavaksi. 

Extra ruoka

Siinä herkkupaisti lepää lautasella majoneesin kera - tai pikemminkin majoneesien kera - siinä on kahta eri - Aioli Garlic & Mayo ja Auran paprikamajoneesi. Vieressä näkyy sitten ne lisukkeet mitkä oli ne kasvis Pelmenit Dumplingssit.

Ruoka ostosten esittely

Hakaniemen S-Marketissa tuli käytyä ruokaostoksilla ja mukaan lähti seuraavanlaiset tuotteet. Illan ruoaksi ostin tuon idon Atria Possun Fileen. Ruokajuomaksi lähti tuo pullo Dr. Pepper limpparia. Lisukkeeksi paistin kanssa tulee noita kasvis Pelmenit Dumplingsseja. Jälkiruokana toimii yksi noista Grand Dessert vanukkaista. Ostin jokaista makua yhden. Ei sitten muuta kuin ruoan laittoon.

Päivän juoma

Juotavaksi patongin kanssa otin meemeistä kuuluisan ES Energy Drink juoman ja vasta nyt hoksasin mistä se -"ES" -tulee: Euro Shop. En ole tuohon logoon jotenkin kiinnittänyt aikaisemmin huomiota..., mutta nyt kun ostin itse kyseistä juomaa niin tajusin sitten vihdoin. Nyt tuli tämäkin opittua.

Päivän "alkupala" ruoka

Tulipa käytyä uudestaan siellä Mimin Herkut kahvilassa ja tälläkertaa otin tollasen Vietnamilaisen kanapatongin. Ja oli kyllä herkullinen😋. Leipä oli pehmeä kuin vaahtokarkki ikään. Ja ihan hitusen chiliä tuomaan makua - oli juuri sopivan tulinen.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kolme näyttelijää. Muun muassa elokuvista Sister Act..., Hocus Pocus ja Rat Race tuttu Kathy Najimy täyttää tänään 66-vuotta. The Amazing Spider-Man..., A Cure for Wellness ja Tulip Fever tuttu Dane DeHaan täyttää tänään 37-vuotta. Ja sitten vielä Men in Black 3 ja Star Trek: Into the Darkness tuttu Alice Eve täyttää tänään 41-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.