perjantai 26. lokakuuta 2012

Perjantain ensi-illat Nro 4

Secret of the Wings -Helinä-keiju ja siipien salaisuus

Aina ei Hollywoodkaan levitä parastaan markkinoille -ja tässä on hyvä esimerkki Hollywoodin paskatuotannosta. -Peter Panista tuttu Helinä-keiju omassa leffassaan -hyi olkoon. -Ja vieläpä tollasena rumana tietokoneanimaationa. -Olis ny edes tehny Pixar-leffana ton..., mutta ei. -Pixarilta sentään ilmestyy ihan hyviä animaatioleffoja. -Mutta tälle tosiaan se -"ei kiitos". -Raiskattu klassikkohahmo.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Skyfall

Edellä esitelty kauhuleffa saa siirtyä huomiseksi mentäväksi sillä tänään olisi tarkoitus mennä katsomaan uusinta Bond-leffaa -Skyfall. -Tän viikonlopun aikana voisi katsoa myös uudestaan Daniel Craigin edelliset Bond-leffat -jotka olisi kyllä pitänyt katsoa tuoreeseen muistiin ennen tämän uuden näkemistä..., mutta kaipa ne jälkeenpäinkin voi katsoa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Sinister

Tämä kyllä kiinnostaa ja tätä voisikin tän viikonlopun aikana harkita. -Tänään ei kuitenkaan onnistu sillä tiedossa olisi eräs toinen leffa -joka myös tuli tänään ensi-iltaan. -Mutta siitä sitten enempi omassa esittelyssään.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Sirocco/Korsoteoria

Vaikka noi on lyhytelokuvia -eli kärsimystä ei kestäisi pitkään -en taida silti mennä kattomaan kumpaakaan noista. -Luulisin että nukahtaisin jopa siinä lyhyessä ajassa mitä noi leffat kestävät. -Joten -"ei kiitos" -vaan ja etiä päin esittelyissä.

Päivän video

Lokakuun 5. päivä esitin päivän videoissa teaser trailerin elokuvasta A Good Day to Die Hard -ja nyt olisi sitten luvassa uusi -hieman pidempi traileri elokuvasta. -Ei voi muuta todeta kuin -yippee ki-yay mother F... -Upealta näyttää -can't wait. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Kuin kaksi marjaa

Haha :D.. -Hehän ovat kuin kaksi marjaa -YouTubesta tuttu -"crazy girlfriend" -ja animaatioelokuvan -Hotel Transylvania hahmo -Mavis. -Noi silmät ja toi hymy.