perjantai 14. huhtikuuta 2023

R.I.P. Al Jaffee (1921-2023)

Suru-uutisia rapakon takaa: Mad lehden vanhimpia piirtäjiä - lehden takakannen taitostehtävistä tunnettu Al Jaffee on kuollut 102 vuoden ikäisenä. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Al Jaffee🌺.

Extra EXTRA juoma

Kaupungilla jaettiin ilmaiseksi Elovena kaurajuoma tölkkejä ja vaikka siinä lukee että -"kahviin" -niin kait sen voi sellaisenaankin juoda.

Päivän toinen leffa

Nyt oli niin hyvät Caget että kutkuttaa katsoa lisää Cagea. Pysytellään klassisissa hirviöissä -eka oli vampyyri teema ja nyt sitten hypätään noitien matkaan elokuvassa - Season of the Witch

Extra ruoka

Leffan jälkeen tuli käytyä pizzalla ja paikkana toimi Sörnäisten Sivuraide ja pizza oli vakkari Fantasia pizza mihin tuli pepperonia..., salamia..., herkkusieniä ja aurajuustoa. Kaverin kännykällä otettu kuva koska oma oli lataamassa ravintolan kassalla missä oli paikan ainut pistoke. Olipa siinäkin tärkeä tieto..., mutta kertyipähän tekstiä.

Päivän leffa + poster + jälkiruoka ja extra juoma(t)

Tänään tuli käytyä katsomassa erään kaverin kanssa Nicolas Cagen tähdittämä - Renfield -ja oli kyllä TOD LOiSTava elokuva🤩. Kuten oheisessa julisteessa osuvasti sanotaan -"Cage as Dracula is brilliant" -ja siihen ei voi muuta kuin yhtyä. Cage todellakin loistaa Draculana. Ehdottomasti täydet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ -kiitos Nicolas Cagen. 
Leffaherkut ovat perussettini joten niistä ei sen enempää..., mutta yhden turhan huomion tähän voisi heittää ja se on irtokarkkirasian kannen palautuminen mistä olen kyllä mielissäni sillä on se nyt helpompaa kun siinä on se kansi.

Päivän ruoka + juoma

Kaupungilla ollessa tuli poikettua Starbucks Coffeessa mistä lähti mukaan Macchiato juomaksi...
...-ja Caesar kanapatonki. Tämä oli vasta pieni alkupala - vielä tulossa extra ruoka. 

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Tuo viimeiseksi esittelemäni ensi-iltaleffa toi mieleeni muokata uuden päivän KKSA-kuvan joka on samalla myös päivän pilanimi. Leffasta vääntyi sitten...

...

Eo...........................................................................Ei

Perjantain ensi-illat, Nro 6

Eo 

Ja tämäkin on -"ei kiitos" -elokuva - ei muuta lisättävää. 

Sain muuten tästä elokuvasta idean..., mutta se selviää sitten seuraavassa blogauksessa.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Kaarle XVI Kustaa 

Toiseksi viimeinen -"ei kiitos" -leffa. Eiköhän mennä siihen viimeiseen.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Zátopek

Ja lisää vaan näitä -"ei kiitos" -leffoja. Labeli olo tosiaan hyvä idea koska näitä kyllä kertyy. Mutta ei muuta kuin etiä päin esittelyissä. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Kaunis aamu

No eipä kyllä tämäkään herätä mitään kiinnostuksen tunteita joten -"ei kiitos" - ja kohti seuraavaa esiteltävää.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Aftersun

Aika tylsähkön näköinen juliste - eipä kamalan houkutteleva. Eli ei muuta kuin -"ei kiitos" - vaan tälle ja etiä päin esittelyissä. 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Renfield

No tässähän tämä viikon ainut kiinnostava ensi-iltaleffa on heti ekana ja tänään tosiaan olisi erään kaverin kanssa tarkoitus mennä katsomaan tätä. Eli säästetään jotain - päivän leffa blogaukseen.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään tuli vain yksi leffa mikä kiinnostaa nähdä ja tänään tarkoitus mennä myös katsomaan sitä. Selviää sitten itse esittelyissä. 

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
  • Perjantain ensi-illat, Nro 6

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Apollo 13..., Armageddon ja The Island tuttu Chris Ellis täyttää tänään 67-vuotta. Sarjasta Fear the Walking Dead ja elokuvasta The Majestic tuttu Catherine Dent täyttää tänään 58-vuotta. Sarjasta Everybody Loves Raymond tuttu Brad Garret täyttää tänään 63-vuotta. Sarjasta Doctor Who ja elokuvista World War Z ja The Suicide Squad tuttu Peter Caplandi täyttää tänään 65-vutta.  Elokuvista Dragonheart..., Troy ja Red Riding Hood tuttu Julie Christie täyttää tänään 83-vuotta. Elokuvista Trainspotting..., The Full Monty! - Housut pois ja Kun maailma ei riitä tuttu Robert Carlyle täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista War Machine..., Live by Night ja Halloween Kills tuttu Anthony Michael Hall täyttää tänään 55-vuotta. Sarjasta Buffy the Vampire Slayer ja elokuvasta Tiedän mitä teit viime kesänä ja Scoopy-Doo tuttu Sarah Michelle Gellar täyttää tänään 46-vuotta. Elokuvista The Pianist..., King Kong (2005) ja Predators tuttu Adrien Brody täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Sitten vielä zombie-elokuvista Zombieland ja Maggie tuttu Abigail Breslin täyttää tänään 27-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.