perjantai 20. elokuuta 2010

Perjantain ensi-illat Nro 3

22 Bullets (L'immortel)

En sano tälle -"ei kiitos"..., mutta jätän tämän silti näkemättä niin teattereista kuin DVD:ltäkin. -"Ei kiitos" tulee niille jotka tulkitsen tosi paskoiksi..., mutta tämä nyt voi olla ihan jännä -ja takuulla hyväkin..., mutta ei vaan nyt houkuttele -joten siksi jätän näkemättä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Karate Kid

Tämä taasen TODellakin voisi kiinnostaa ihan teattereissa asti nähtävänä. -Häpeäkseni pitää tosin tunnustaa etten ole niitä alkuperäisiä filmatisointeja nähnyt -tai ehkä pätkiä..., mutta kokonaan en muista nähneeni. -Tosin siitä on aikaakin kun viimeksi edes näin -joten muistankin vain pätkiä. -Mutta tämä uusintafilmatisointi kyllä TOD houkuttelee -ehkä pääosin koska pääosassa on itse Jackie Chan.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Killers

Ihan hupaisalta vaikuttava toimintakomedia trailerin perusteella..., mutta voisi ehkä kuitenkin säästää sen DVD:lle kuin mennä katsomaan se teattereihin.

Päivän "Et vaan osaa!!" kuva

Viimeinen päivän "et vaan osaa" kuva on tässä -ja tälläkertaa joku onneton tunari on ajanut trukin rampista alas kantaessaan järeää ydinkärkeä. -Keksinkö tähän parempaa läppää -en vaan osaa (:D)...

Rapujuhlat

Jeps jeps. -En ole illalla katsomassa Simpsoneita sun muita ohjelmia sillä olen illalla lähdössä kaverin mökille viettämään rapujuhlia -ja olen sitten poissa maanantaihin asti. -Sitten asiasta toiseen -pysytellen kuitenkin rapujuhla teemassa. -Tälläkertaa ei ole tulossa rapujuhlat teemaisia päivän makeita kuvia, videoita sun muita -kuten viime vuonna <--(Voitte mennä katsomaan niitä viime vuotisia laittamastani linkistä)..

The Simpsons

Mitäs hauskaa illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Milhouse ei asu enää täällä. Bart menettää parhaan ystävänsä, kun Milhouse muuttaa pois äitinsä kanssa. Milhousen isä ja Bart tuntevat itsensä yhtä orvoiksi. Homer keksii kerjuusta uuden lisätulojen hankkimiskeinon.
...
Hauskalta kuulostaapi..., mutta jääpi nyt tältä illalta näkemättä. -Syy miksi jää väliin selviää erillisessä blogaukssa.