torstai 7. syyskuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se on 'avattuna', khyllä näyttää herQlliselta *SYDÄN*

Minkäs muunkaan, kun TV:n äärellä 😎


Oli khyllä hyvä kana(n puolikas), ja hyvin tosian riitti :) Pitää jatkossakin ostaa tätä, vaikka... No hinta on tosiaan ihan pilvissä :| :| Mutta, laadusta pitää maksaa - on tämä nyt paljon parempaa, kun itse kotona uunissa tehty. Varsinkin jos se on jotain Kotimaista (sen niminen yhtiö löytyy), tai Rainbow... =/ Kariniemi on khyllä ihan hyvää, mutta se on jo melkein(?) tämän hintaista - eikä niin hyvää...

Ruoka ostosten esittely

Jahas, kanaa on/oli sitten tarjolla - ylikallista sellaista?! 😡😖😓😋😁 Onhan tämä parempaa, kun itse  kotona uunissa tehty - mutta... 520g 5,67e 😨😨 omg................. Onneksi en ottanu kokonaista, muuten olisin vararikossa 😰😰 Otin tosiaan puolikkaan, ja se oli hyvä ratkaisu - riitti aivan mainiosti 😇 Kokonainen olisi ollut ihan liikaa... Hulkki varmaan nauraa partaansa, kun olisi helposti vetänyt kokonaisen 😎😭😋😂 Vaikka, no tänään hän söi eilisiä jämiä - ei kai se ISO ruokahalu kokoajan jatkuva ole 😳😳😋😆

Edit. Niin juoma on; Megaforce Energy Drink with Taurine & Caffeïne (0,5L 1,19e)


Mutta, mä vedin siis kanaa tänään - oli khyl hyvää :) Juomakin oli 'ihan ok', vaikka onkin halpista... Mutta se on kiva vaihdella (halvan ja kalliin välillä), olen varmaan(?) sen jo monta kertaa todennut; vaihtelu virkistää B)

Päivän leffa

Rocky putki jatkuu Rocky III elokuvalla. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän "jämä" ruoka

Eilisestä pizzasta jäi kaksi (kyllä - siinä on kaksi vaikka näyttää yhdeltä) palaa syömättä - whaat😲...😵‍💫...😵... -yleensä jaksan kokonaisen pizzan helposti. No joo..., mutta nyt kuitenkin jäi kaksi palaa syömättä ja syön ne sitten nyt ja pärjään niillä tämän päivän. Huomenna sitten taas joku uusi kunnollisempi ruoka.

Päivän png-kuva(t) + taidekuva(t)

Eilen tein Ghostbusters teemaisen kuvan - tänään sitten tein kaksi Jurassic Park teemaista kuvaa. Ekaa kuvaa varten otin kuvan Jurassic Park jeepistä ja tein siitä png-kuvan.
Sitten otin kuvan itsestäni kauhistuneen näköisenä ja tein siitäkin png-kuvan.
Sitten otin vielä kuvan Blue Velociraptor figuurista istuna-asennossa jotta png-kuvana se näyttäisi kuin se hyökkäsi. 
Ja siinä lopputulos. Tausta on Google-kuva.
Toista kuvaa varten otin itsestäni tollasen juoksevan näköisen kuvan ja tein siitä png-kuvan.
Sitten otin kuvan Spinosaurus figuuristani ja tein siitäkin png-kuvan.
Ja siinä lopputulos. Julkaisin molemmat kuvat myös Facebookin Jurassic Park/World ryhmiin.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Simpsonit ääninäyttelijä Julie Kavner täyttää tänään 73-vuotta. Sarjasta Lost ja elokuvasta Saw tuttu Michael Emerson täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista Pallo hukassa ja Kiss Kiss, Bang Bang tuttu Corbin Bernsen täyttää myös tänään 69-vuotta. Elokuvista That Thing You Do..., Kaaos perheessä ja Enemies Closer tuttu Thomas Everett-Scott täyttää tänään 53-vuotta. Elokuvista American Pie..., Scary Movie..., Thirteen Ghosts ja Cursed tuttu Shannon Elizabeth täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Ant-Man and the Wasp: Quantumania ja Creed III tuttu Jonathan Majors täyttää tänään 34-vuotta. Elokuvista Final Destination ja The Fanatic tuttu Devon Sawa täyttää tänään 45-vuotta. Elokuvista Jurassic World: Fallen Kingdom ja Indiana Jones and the Dial of Destiny tuttu Toby Jones (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 57-vuotta. Elokuvista Thirteen ja Missing tuttu Evan Rachel Wood täyttää tänään 36-vuotta. Sitten vielä elokuvien Suspiria ja Dark glasses ohjaaja Dario Argento täyttää tänään 83-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.