keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Päivän ällöttävä tapahtuma

Sen voi nähdä kuvasta sen ällöttävän tapahtuman. -Bloggerin kuvan lataus tekee kuvista tollasen vinon pa5kan. 
Ja välillä se heittää värit päin v|ttua -kuten alimmasta kuvasta voi nähdä. -Saa ladata kuvan aika monesti uudestaan ennen ku se antaa virheettömän kuvan -ja se tässä onkin se ällöttävä tapahtuma -että saa taistella kuvan lataamisen kanssa.

Päivän pelimusa

Päivän pelimusiikeissa kuullaan tänään ysäri tasohyppelypelin Prince of Persia tunnusmusiikkia. -Sävellyksestä vastaa säveltäjä Francis Mechner. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Päivän TV-tunnari

Päivän TV-tunnareissa kuullaan tänään saippuasarja Kauniit ja rohkeat tunnusmusiikkia. -Sävellykstä vastaa peräti kaksi herrasmiestä -joten valitkaa nyt niistä heti videon jälkeen. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

...
Tässä ne säveltäjät...
 

Series Original Music by
Jack Allocco (613 episodes, 1987-2011)
David Kurtz (613 episodes, 1987-2011)

Päivän leffamusa

Päivän leffamusiikeissa kuullaan tänään Alfred Hitchcockin klassikkotrillerin Psycho tunnusmusiikkia. -Sävellyksestä vastaa säveltäjä Berard Herrmann. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

VÄLIVIIVA

Seuraavaksi päivän perus blogauksia..., mutta erotetaanpa ne tarina blogauksista tällasella väliviiva blogauksella. -Tiedä sitten mitä järkeä näissä on. -Ainaakinhan kertyy blogauksia. -Se on pääasia.

Viking Line MatoApina risteily tarina, Osa 1: -Mässyt

*) No sitähän ällisteltiin tota jättiläismäistä mässyvuorta. -Tuttuun MatoApina tyyliin minut (Hulk) taas haudattiin mässykasan alle.
 Moneskahan tällänen kuva tää on minusta...? -No ainakin joka kerralla on yhtä hauskaa. -Kyllä mässyihin kelpaisi hautautua useamminkin.
Tässä oli eka osa MatoApinan risteilytarinaa. -Toka osa sitten huomenissa.

Viking Line MatoApina risteily tarina, Osa 1: -Ällistynyt yleisö

Kansioperaation yleisönä olleet Tontsa ja Matsku jaksoivat vielä hytissäkin ällistellä näkemäänsä. -Vai ällistelläänkö sitä jotain ihan muuta...? *)

Viking Line MatoApina risteily tarina, Osa 1: -Operaatio kannella

Hytistä sitten lähdimme kiertelemään kannelle ihailemaan kaunista aurinkoista säätä.
Tonne kyllä kelpais kiivetä tähyilemään. -Mutta jäi nyt pelkäksi tähyilyksi alhaalta -eipä sitten kiivetty.
Oli sinne kannelle meno myös toinen syynsä kuin vain kaunis sää ja näkymät. -Siinä olenkin valmiina..., mutta tekemään mitä...?
No heittämään loput possun jämät mereen. -Jopa minulle (Hulk) tuli raja vastaan -ja oli sitten jollain tavoin päästävä eroon jämistä. -Siinä heitän yksitellen paloja yli laidan.
Ääh. -Samantien koko korillinen kerralla mereen. -Hmm -minne ihmeeseen katon...? -Eihän ne jämät taivaisiin suinkaan lentänyt.

Viking Line MatoApina risteily tarina, Osa 1: -Matskun lahjat

Matskulla oli synttärit tuona samaisena päivänä kun lähdimme risteilylle ja hän sitten iloisena esitteli saamiaan lahjoja.

Viking Line MatoApina risteily tarina, Osa 1: -Tontsa nördettää

Tontsa ei jaksanut syöminkeihin osallistua. -Oli kiinnostunut enemmän nördettämisestä. -Näkeehän sen ilmeestäkin -keskittynyt vain ja ainoastaan kannettavan näyttöön.

Viking Line MatoApina risteily tarina, Osa 1: -Jaska vetää possua

Aika pistää possun jätti grillikyljystä jakoon. -Meitti (Hulk) on siinä valmiina pistämään paistin palasiksi.
Mitään veitseä tarvita -vaan barbaarin ottein käsin revitään lihasta paloja.
Matsku liittyy syömään. -Kuin kaksi luolamiestä ikään siinä aterioimme maukasta lihaa.
Ahneus iski ja päätin sitten vetää loput itte. -Veitsi oikein ojossa -ettei vaan muut pääse pöllimään.

Viking Line MatoApina risteily tarina, Osa 1

Aika rysäyttää MatoApina risteily tarina. -Kerran sain kuvat kaksissa kansioissa -päivän yksi kuvat -ja päivän kaksi kuvat -niin tulee tarinakin kahdessa osassa -eli tänään vain ykköskansion kuvat. -Aloittakaamme.