perjantai 31. maaliskuuta 2023

Päivän makee kuva

Mainostinkin tätä jo Instafacessa ja blogasin myös omaan Jurassic Mania blogiini tästä. Tulipa tehtyä nimittäin melko makee löytö Triplan Puolenkuun pelikappa liikkeestä. Jurassic Park teemainen kangaskassi lähti mukaan - on kyllä nätti.

Päivän extra juoma

Nyt joudun poikkeuksellisesti blogaamaan tämän päivän juoma blogauksen tänne MatoApinaan kun kyseistä juomaa ei ole löydettävissä Untapped sovelluksesta minne merkkaan kaikki alkoholipitoiset juomat ja blogaan sitten omassa Hulkin blogissani. 

Mutta ite juomaan - tuli otettua ruokajuomaksi tollanen Helsinki Long Drink

Päivän ruoka

Liikenteessä meni sen verran pitkäksi että pizzaperjantai peruuntui ja pizzanteko siirtyi lauantaille. Sen sijaan tuli käytyä syömässä Pikku Vallilassa pelmeneitä mitä otin 50/50 liha ja kasvisversioita. Nyt ei olisi edes mahtunut sitä jättipizzaa mitä suunnittelin - leffamässyjen jälkeen jäi melkoinen ähky.

Päivän leffa + poster + juoma(t)

Tänään tuli käytyä katsomassa fantasialeffa -Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves -ja oli kyllä kova leffa. Romanttisista komedioista paremmin tunnettu Hugh Grant oli loistava pahiksena. Lisäksi leffassa riitti näyttäviä tehosteita ja toimintaa. Hauskaa huumoriakin piisasi yllin kyllin. Ehdottomasti täydet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Tulipa muuten käytyä katsomassa elokuva Triplan Bio Rexissä mikä oli ensimmäinen kertani. 

Sitten vielä leffamässyihin mitä en nyt merkkaa päivän jälkiruoaksi koska en syönyt mitään niitä ennen. Mutta perus Suffeli Puffi Snacks tuli otettua ja Pätkis pussin sijaan tuli otettua Dumle pussi. Juomaksi otin perus Bon Aqua pullon ja Dr. Pepper pullon.

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Utama

No eipä kyllä tämäkään kamalasti houkuttele eli ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tällekkin leffalle.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Johannes ei kulje Jämsän kautta

Jaahas -ja tälle ei tarviikkaan sanoa muuta kuin sen -"ei kiitos". Kohti viimeistä ensi-iltaleffaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

What's Love got to do with it?

Yksin en menisi tätä katsomaan..., mutta jos muuan hyvä ystäväni 🥰 sattuisi ehdottamaan tätä niin sitten totta kai. Tai toki itekki voisin tätä ehdottaa hänelle. Yleensä vain hän on tehnyt aloitteen. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Scream 6

Tähän olin kyllä valmistautunut katsomalla kaikki edelliset..., mutta tämä taitaa nyt jäädä ensi viikolle nähtäväksi. Hassua oli valmistautua leffaa varten ja sitten mennäkin katsomaan ihan toinen leffa..., mutta samapa tuo. On ne edelliset yhä tuoreessa muistissa ensiviikollakin.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves 

No sehän on heti ekana se leffa minkä ajattelin tänään mennä katsomaan. Eli illemmalla luvassa vielä päivän leffa blogaus tästä leffasta.
 

Perjantain ensi-illat

Ainakin kaksi kiinnostavaa elokuvaa näkyisi olevan tämän päivän ensi-illoissa ja yhtä niistä voisi jopa tänään harkita menevänsä katsomaan. Se selviää sitten itse esittelyissä mikä tämä kiinnostava leffa on minkä ajattelin mennä katsomaan. 

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvista Me, Myself & Irene ja Bad Santa tuttu Tony Cox täyttää tänään 65-vutta. Elokuvasta Tyler Perry's Boo! tuttu YouTube tähti Liza Koshy täyttää tänään 27-vuotta. Elokuvien Nomadland ja Eternals ohjaaja Chloé Zhao täyttää tänään 41-vuotta. Elokuvista The Towering Inferno ja I Now Pronounce You Chuck and Larry tuttu Richard Chamberlain täyttää tänään 89-vuotta. Elokuvista Canadian Bacon..., Matilda ja You People tuttu Rhea Perlman täyttää tänään 75-vuotta. Tim Burtonin elokuvista Batman Returns ja Sleepy Hollow tuttu Christopher Walken täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Sitten vielä elokuvista Trainspotting ja Star Wars tuttu Ewan McGregor täyttää tänään 52-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.