lauantai 21. heinäkuuta 2007

Nonih, kuva on valmis <3... B)... :p... :D!


Joo eipä ollut mikään helppo homma toi kuvan teko :|... :'(... :p... :D, mutta pääasia että se saatiin tehdyksi =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo toi on aika "hauska" (:D) toi tekstinteko ohjelma mikä tuli tulostin/scanneri/kopiokone härpäkkeen mukana =), tommonenhan ois pitäny saada jo aikoja AIKOJA sitten B), tietäen sen eikä vaan "vahingossa" tullen härpäkkeen lisukkeena :|... :'(... :ashamed:... :p... :D! Joo ohjelman nimi on PhotoStudio 5.5 :), ei muuta kun imuttaa (ilmainen kun näyttää olevan =)...) jos huvittaa tehä "kivoja" (:p... :D) tekstejä :), joopS :p... :D!


OIKEA (:D) ens viikolle siirtymis -kuva!


Eli ensi viikolla sitten riehumaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Rush Hour 3 -topic


Menkää toki tekin -jos kiinnostaa, heittämään kommenttia Rush Hour 3 topikkiin. -Meitsi kävi jo heittämässä oman kommentin, kuten kuvasta näkee, lyhyesti ja ytimekkäästi "odotan kyllä TOD innolla =)". -Ja niin kyllä odotankin. Ykkönen ja kakkonen olivat molemmat sen verran hyviä, että odotan tältä kolmanneltakin leffalta hyviä läppiä ja korkeita potkuja :D. -Joop, mutta sinne vaan kommentoimaan leffasta. -Jos haluaa.
...

>>Tänne<< vaan kommenttia.

Ensi vko:lle pitää siirtää CSI:t ja mahdollinen tarinanteko!


Joo meni sitten lähes koko päivä hukkaan tänään (mummilla "kyläillessä") :|... :'(... :p... :D, joten huomista "en pysty" uhraamaan :|, joten ensi viikolle pitää siirtää CSI:t ja mahdollinen tarinanteko sekä Wormsin pelaaminen yms shitti (:D)... Niin tai voithan sä (Hulk) vaan hakea sen CSI:n :), mutta aikaa "tyhmää" se nyt olis :/, "pitäähän" nyt jotain muutakin tehdä (kuten yllämainittuja) =), eli..., joopS :p... :D!


VÄÄRÄ (:D) ensi viikolle siirtymis -kuva!


Edit 1. No #&%£$!* :x, no kuva kusee :|, jaksa uutta tehä |O... :ashamed:... :'(... :p... :D!

Edit 2. Tai kohta muokkaan...

Edit 3. Done B), erillinen blogaus...


Ensi viikolla pamahtaa sitten pankki =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D