maanantai 17. marraskuuta 2008

Päivän video(t), makeet kuvat ja typy!

Vaikka osa tämän blogauksen materiaalista ei sovellu Tilttiin, ei tilttiläisillä pitäisi olla mitään valitettavaa blogausten määrän suhteen, kun lyön yhdellä blogauksella ainakin 3 kärpästä B)... :D! Ensimmäisenä se tärkein eli uusi omatekoinen video! Kyseessä on projekti nimeltään Need for Speed Most Wanted: Stupid Cops 2, joka on vihdoin yli vuoden hien ja tuskan jälkeen valmistunut B)! Kolmeen osaan pituutensa takia jaetun suurteoksen voi katsoa tuosta alta, mutta suosittelen vahvasti katsomaan sen YouTubesta High Quality asetuksen takia. Tällä päivämäärällä on videon julkaisun kannalta kaksi merkitystä:
  1. Tänään on kulunut tasan kaksi vuotta ensimmäisen Stupid Cops videoni julkaisusta.
  2. Tänään kauppoihin saapui NFS-sarjan uusin tulokas Need for Speed: Undercover (1. kuvassa pelin juliste ja tähti Maggie Q, eli päivän typy).


Sitten toiseksi tärkeimpiin eli päivän typyyn ja makeisiin kuviin, joita alla olevien ninja-kuvien lisäksi on oikeastaan myös ekan kuvan juliste :p.

Enpä haluaisi tollasta miekkaa heiluttelevaa typyä petipuuhissa suututtaa :x, joten täytynee omaksua alistuva rooli ja tehdä kaikki mitä typy käskee :saint:... :D!

Miekka on saatu pois :), mutta vieläkin suututtaminen olisi selvä virhe :x, kun ottaa huomioon typyn hämmästyttävät taistelutaidot... Samasta syystä makkarissa lienee luvassa todella haastavia asentoja =)... :D!

No nyt näyttä asukokonaisuuskin varsin optimaaliselta, eli esileikit on saatu päätökseen :P, joten on aika ryhty "tositoimiin" ;), ciao B)... =)... :D!
P.S. Menkää vuoroanne odotellessa katsomaan päivän video(i)ta :D!