sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Eiku nuQ -Öitä


Pitää nyt viel kattoo huomen sit sitä rahatilannetta, että mihin kaikkeen on varaa, mutta nyt ei vaivata enää päätä sillä vaan mennään nukkumaan. Jäi nyt Veteen piiretty viiva katsomatta, mutta en olis kuitenkaan edes enää jaksanu ku näin myöhään meni. Se on hampaiden pesun kautta nukkumaan ja hyvää yötä ja MO!

Calculations

Siis mulla oli muistaakseni jotain vähän päälle 70 3uroa tilillä vielä, joten vähennetäänpä siitä kaikki kulut -leffaliput (Oceans, Die Hard, Transformers) ja DVD hankinnat (Jackass 2, Ron Howard boxi). -Eli siis leffalipuista kaikista vai 6,50, eli 3x 6,50 -se on 19,50.

Sitten DVD ostoksista -Jackass 19,95 -ja Ron Howard boxi 11,95 -eli 19.95 + 11,95 = 31,90.

Ja sitten 31,90 + 19,50 = 51,40 -ja lopulta 70 - 51,40 = 18,60

Minulle jäisi 18,60 tilille, jos nyt olis 70 mitä kyllä muistelin, että oli tilillä, hieman ylikin.
...

EDIT. 18,60 ei sit tosin riitä, jos tulee sit jotain muuta rahallista menoa, mutta en ole suunnitellut vielä niin pitkälle asioita.

Kyllä sitä rahaa nyt on


Joo, kyllä sitä rahaa nyt on maksaa noi kaikki vaadittavat, sekä sitten omaan DVD hankintaan, joten mitään en ole siirtämässä. Teen vaikka huomenna vielä pienet laskennat mihin kaikkeen riittää, kun otan selvää tilitilanteesta. Muistaakseni sielä oli riittävästi nyt ainakin Die Hardin maksamiseen -Ron Howard boxin vaihtorahoilla, ja Transformers lippujen maksamiseen. Ja ehkä jopa Oceanin ja Jackassinkin maksamiseen -kaikki vaan pois alta. -Mut blogailen huomen sit tilanteen ja mahdolliset muutokset.

Leffalippu asiaa!


Joo Jaak... Hul... Raphael (:D) ajatteli että se ite hankkis jatkossa lippunsa, mutta se ei ole mahdollista :x, koska me (tai lähinnä Matsku kun aikasemmin on kotona/netti on töissä tai koulussa) varataan liput joten ne pitää hakea yhdellä kertaa sitten, eli mä ne lähinnä yleensä haen... No mutta rahat nyt voi ainakin varata etukäteen, tai siis pitää/kannattaa, koska eipä ole kiva kinua rahoja/takaisinmaksua takas :/, heti vaan maksua :), mitä ollaan lähes aina tehtykkin =), ellei jopa aina B), nyt vaan unohtu :/... :ashamed:... :'(... :p... :D!


Eli rahoja vaan varaamaan :), ostaminen ei ole "mahdollista" :/... :'(... :p... :D!

Joo eipä sillä Oceanilla nyt mikään kiire ole :)...


Joo eipä mikään kiire takaisin maksamisella ole :), mutta kuhan sit ens rahoista ainakin jo maksat, velat ensin ja sitten ostotelut :), paitsi tällä kertaa :p... :D!


I want my F*CKING moneeeeeeeeeey :|... B)... :p, EHEHHEHEEeeeeeee :D!

Joo voitto tosiaan tuli :)...


Joo piti blogata tästä (tai sitähän teenkin B)... :p... :D, mutta..., joopS :p... :D), mutta ehit sitten ennen :'(... :p... :D! Joo mutta voitto tosiaan sitten tuli B), mun nokan edestä :'(, TSII-SUS :|... :/... :D, tonne vaan iloitsemaan tjs :p... :D!


Mun nokan edestä vietiin/veimme röyhkeästi :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEeeeeee :D!

Päivän typy

Typyn pallerothan painaa niin, ettei typy kykene seisomaan suorassa. Auttaakohan jos työntäis vähän takaa päin :p...:D.