perjantai 12. helmikuuta 2010

Perjantain ensi-illat Nro 4

Risto Räppääjä ja polkupyörävaras

Jos saisin nimetä mitä genreä tämä leffa edustaa -niin se olisi kokonaan uusi genre nimitys..., nimittäin sen nimeksi tulisi -"paskaelokuva"... -Eli siis niin selvä -"ei kiitos"-leffa että selvemmäksi ei voi enää muuttua.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Valentine's Day

Tähän on ainakin ladattu nimekkäitä näyttelijöitä..., eli jopa ihan harkittavissa oleva leffa. -Kaikkia maailman romanttisia komedioita ei jaksa..., mutta väliin mahtuu sellaisia joita voisi mennä katsomaan -ja tämä on yksi niistä harvoista.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Wolfman

Todellakin voisi harkita tätä leffaa. -Trailerin lisäksi kyllä myös näyttelijät houkuttelee tätä leffaa teattereihin asti nähtäväksi. -Pääosassa Benicio Del Toro -ja sivuosissa mm. Anthony Hopkins ja Hugo "Agent Smith" Weaving. -Tän voisi ainakin DVD:lle hankkia Bram Stockerin Draculan ja Mary Shelleyn Frankensteinin seuraksi -sitten on peräkkäin hyllykössä -Dracula, Frankenstein ja Wolfman kauhuleffat.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Minä kun tykkään tehosteleffoista -tässä voisi olla minulle juuri hyvä leffa mennä katsomaan. -Trailerin perusteella niitä tehosteita näytti ainakin riittävän. -Kyllä siis voisi harkita.